нашия преди караше голф GTI 93 та година и не мога да го разубедя за TDI, в момента живеем в Германия, а и тука Голфчета бол

чакам с нетърпение вашите мнения скъпи колеги.
IvailoOo написа:Ако е хубав не е като да не си струва. Мотора не е от най-мощните и в предвид по-тежкото купе,по-малката кубатура и etc. върви много по-малко от 2E.Иначе не му е проблем климатика. Че товари,товари си,но не е толкова врапиращо. Предполагам си прочел за проблема с кутиите,въпреки че това не е критерий предвид многото улични нинЖи с бегачкиАйде успех с покупката.
joromnt написа:Карам голф с тоя мотор 1,6SR вече 4 години.
В общи линии малолитражка, за да върви иска обороти. Климатика/климатроника се осеща, но се трае щото целта оправдава средствата ако искаш да ти е хладно лятото. За скоростните кутии на мотора се носят легенди, но не е толкова страшно. Ако се прецака настоящата, можеш да сложиш каквато намериш от 1,4 1,6 8V или 16V, дори мисля че и скорости от на 1,8 без турбо нямаха голяма разлика в предавателното число. Има вариант и с ревизия на кутията, но не знам дали е необходимо да пипаш работещи скорости... Имат проблем с оборотите като повечето VW от тва поколение - обикновено зацапана дросел клапа или смуче въздух от някъде... Разхода е спорен момент, зависи кой къде и как го кара. Ако не бързаш извънградско 6-7л/100км, климатика добавя около половин литър. Градско зависи, но 10-12 не му мърдат, но пак си зависи къде и кой кара.
Ако е запазена колата и до сега е гледана от собственика си, вероятно ще останете доволни.
djuni_ibiza написа:Здравейте отново Колеги, утре пътувам от Хановер до Ниедер олм намерих хубава количка 1.6 101 коня климатроник 164000 километра 4 врати 1500 еуро, дано да е такъв както на снимките
имали някой колега който знае какви са застраховките в тук? аз не ги знам защото не съм си взел прди кола от тука и бих искал да знам ако някой колега си взел кола от германия какво то1но се прави и как се процедира?
Благодаря предварително на вси1ки.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 20 госта