Знам ,че по темата има доста писано, но все пак да се допитам! Значи става дума за Голф3 1,9 ТД ААЗ- мотор.Сядам давам контакт,лампата за подгряване светва, подгрява нормално и след това въртя... 2 дена ден трудно запали днес не успя (иначе като запали после като спирам,тръгвам няма ядове)Голямо въртене падна докато не подадохме от + -са директно ток на първата подгревна свещ и колата запали от раз! Къде е проблема свещи,реле,бушон или ... (кое ми е релето за подгрев )
Има две изпълнения на Голф AAZ за предпазителя на свещите .При единия вариант ( модел с ел.авансатор на ГНП) предпазителя се намира до казанчето на спир.течност . При другите- над бушониерата е !
Значи... намерих точно под казанчето за течност една кутия с прозрачно капаче което се дига на пантичка и там има пластинка завита с болчета! Другото което като дам на контакт не чувам реле да цъка (не знам трябва ли да се чува)
Не е този ! Това е автоматика за превантивно охлаждане на мотора - включват се перките на вентилатора за определен период при угасен мотор с цел "смъкване' на температурата в двиг.кош ! Ако има предпазител е до казанчето на спир.течност или се намира ( при други) над таблото с предпазителите и релетата ! Ето ти за единия вариант:
Samo pe4ka, я разясни какъв е тоя ел. авансатор, че аз имам такава кола от доста време и не ми още ясно. Къде се намира това и какво прави? Иначе при мене това голямото под казанчето за водата ми правеше проблеми не включваше перките и като го смених се оправиха.
Ясно .Колега освен това реле има и още едно, голямо е и е с номер 120 .Колата ти е с ГНП на което има и ел. авансатор .Темата посочена по-горе има писано и за тези релета и за какво са . П.п. Поразклати това реле 104 ,белким тръгне подгрева на свещите .Ако трябва го извади и го вкарай пак , само внимавай да не е нагоряло нещо в бушониерата , че ще излезе на парчета