Oсакатена боя на Г4
Oсакатена боя на Г4
Проблема ми следният....някои разбиращ да даде акал как да си пачистя боята на моито Голфче от боята на друг автомобил..оставена по моята...Оставих си Голфето пред едно нощно заведение и като се върнах след час..нянои адски шофьор малуумник се устаргал в предната ми броня...щети няма кои знае какви..но си е остаил синята боя върху моита сива..и ся мноо ме дразни това....че въпроса ми е как да залича сината боя без да наруша моята..ако някои има идеии ще сам му много благодарен!!!!
mod edit: vaskoto1
Брооу не слушай ко ти говорат за кореселина !!!! и за бензина и т н .Знчи и аз съм като теб като ми дръннат колата и при застрахователите веднага да ми я боидисат пак .... И така за боята ако сложиш кореселин гаранция че боята ти ще матира и ако си маняк ще се тюфкаш после ... Проучи въпроса и потърси каде точно се продават пасти на 3М на грамаж ,ако неможеш пиши едно ЛС и ще питам колегата че от него знам че се продават на грамаж.И така с 2 пасти на 3М една финна и една по-груба предполагам ще изчезне проблема ,но трябва да се вгледаш случайно лака на боята дали е паднал,тоест дали е много дълбоко ужулването ....Но това е ако се вманиачаваш
Има и една друга система малко като бабина рецепта е
Ако ужулването е от пласмасата на бронята ( черната ,да не е боядисвана ) слагаш малко вода на един вълнен пърцал и после докопваш пепел от цигари и черното от пласмасата пада.
Другия вариант при застрахователите ти и казваш че са те тупнали на паркинг и да ти я оправят както правия аз .
Успех дано съм ти налял малко акъл
))))
Има и една друга система малко като бабина рецепта е
Ако ужулването е от пласмасата на бронята ( черната ,да не е боядисвана ) слагаш малко вода на един вълнен пърцал и после докопваш пепел от цигари и черното от пласмасата пада.
Другия вариант при застрахователите ти и казваш че са те тупнали на паркинг и да ти я оправят както правия аз .
Успех дано съм ти налял малко акъл
- GRiND BaSTaRD
- Автомобил: VW Golf Mk5 2006
- Двигател: BSE 1.6 75 kW
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”