xploda написа:Хамилтън изгубу веднъж на косъм, но на следващата успя да спечели. Пак на косъм, но спечели
ами следващите 4 години какво стана? ами тези, които предстоят

предстои му да кара за отбор, който има 1-2 точки от последните 10 старта...абе ужас. в случая само може да се подобри ситуацията понеже нямя накъде ПО-ЗЛЕ за Мерцедес Бенц. за губещия си прав, но по-лошото за Хамчо е, че скоро няма да може и да се бори за титлата. за печелене не говорим

по-добре да губиш титли всяка година, отколкото да си загубиш времето в някой отбор като Мерцедес. яд ме е за Хамилтън!!! Честно го казвам. Добър опонент е и не заслужава такава участ...той си има някакъв дългосрочен план там и може да успеее някой ден.
Лошото е, че аз и милионите Фераристи по света сме си верни на отбора независимо от представянето, докато неБелия си остава с англичаните зад гърба. Останалите ще го забравят по-лесно...
ПС - на всеки се случва да губи заради проблеми с надеждноста - Кими Макларън 2003 и 2005 например. Хамилтън 2012...Макларъните са си трошляци последното десетилетие...Само Ред Буля хем се разваля хем печелят последните 3 сезона.

Ферари имат Алонсо, Макларън имат/ха Хамилтон, а Ред Бул Ейдриан Нюи. Поинтересувайте се защо той взима повече пари от 80% от пилотите във Ф1...10 милиона долара на година! Мисля, че е очевидно. По-добър е от тях!!!