niki1_j написа:Така е да ... дросела се е обучил сам не е чак такъв проблем. Но питането ми беше как разбрахте, че е за смяна?
Аз не съм разбрал нищо

niki1_j написа:Така е да ... дросела се е обучил сам не е чак такъв проблем. Но питането ми беше как разбрахте, че е за смяна?
golf_4GTI написа:Така е да ... дросела се е обучил сам не е чак такъв проблем. Но питането ми беше как разбрахте, че е за смяна?
така ми казаха на диагностиката нещто по електрониката на дросела било изгоряло
smokingxxl написа:И аз имам подобен проблем на Голф МК4 1.8т ARZ с чип и генерация.Когато го паржа и пусна газта за 7,8 сек и задам трагва прекасва за много малко точно да почне да надува и след това полудява,Също така докато е студен когато дам газ надува до 0.6 бара и почва да препатква.След това смених свещи,лансонди,разтоварващ клапан на турбото(от ТТ),чистене на дросел,дебитометър и там други датчици и естествено много диагностика при много майстори,който все едно и също ми казват колата е 6.В краина сметка се оправи само прекъсването при загряло положение.След това сложих газ и почна големия филм.Газ.уредба е Томасето Италия клас евро4 уж най доброто на пазара за този автомобил но настройката се оказа големия филм.Когато намачкам бая да вдигне разхода към 40на 100 и турбото е на 1.4бара почва да прекъсва но не винаги на бензин няма такива работи.Иначе разхода направо на газ ме разби 8 извънградско но не с 90км а с 140 150 и градско 11(а на бензин колкото му налееш).Ако има някой който разбира от правени коли от Старозагорска област и може да ми помогне да ми пише на ЛС
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 53 госта