Голф 3 комби плафон в багажника
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Re: плафон в багажника
Според мен плафонът в багажника ти е вързан към плафона в купето, а от там взима информация алармата за отворена врата. Може и да бъркам, но така го разбрах. 

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Точно
Аз когато си взех колата (само , че пасат комби)и при мен не работеше плафона след като отворя багажника а само с отварянето на някой от 4 врат....оказа се , че някой е пуснал кабел от предния плафон към задния пак след като разглобих бравата и се оказа , че микроключалката е заминала..

Аз когато си взех колата (само , че пасат комби)и при мен не работеше плафона след като отворя багажника а само с отварянето на някой от 4 врат....оказа се , че някой е пуснал кабел от предния плафон към задния пак след като разглобих бравата и се оказа , че микроключалката е заминала..
- wolfstyle
- Автомобил:
- Двигател:
Демек, има ли вариант да си го направя да се включва след като се отвори багажника...
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Сваляш кората на багажната врата и проследяваш кабела от бравата, дали влиза в гумения маншон и купето и дали отива към плафона. Най вероятно микроключето на вратата е развалено и са го направили при отваряне на друга врата да свети. Ако ти се занимава - разглобяваш бравата и решаваш проблема с микроключето. Аз си смених след време бравата и би ми работило при положение отворен багажник, но и така съм доволен. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”