Плс. ако някой може да ми обясни какво точно представлява това(обикновенна шкурка намокрена с вода или какво?)
Каква е това "мокра шкурка"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- deluX
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Каква е това "мокра шкурка"
Вече толко ва много чувам понятието мокра шкурка но всъщност никой не мобе да ми обясни какво точно е това.
Плс. ако някой може да ми обясни какво точно представлява това(обикновенна шкурка намокрена с вода или какво?)
[/b]
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
r_tuning написа:нито 1 правилен отговор...с водната 6курка става наи финното обработване на основата преди боя......6курката не е платнена а си е от хартия,но е много ситна и се търка с помо6та на вода...тва е:)
разбрал си и ти,а за водна шкурка 2000 да си чувал,и че ръчно изработените автомобили след боядисване се минават задължително за да станат огледало???
- blagoykata
- blagoykata
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
vladtod написа:r_tuning написа:нито 1 правилен отговор...с водната 6курка става наи финното обработване на основата преди боя......6курката не е платнена а си е от хартия,но е много ситна и се търка с помо6та на вода...тва е:)
разбрал си и ти,а за водна шкурка 2000 да си чувал,и че ръчно изработените автомобили след боядисване се минават задължително за да станат огледало???
Да съгласен съм за това че се минават с 2000 водна след боядисване ама само с шкурката няма да стане огледало.Те тая вежда съм я пръскал аз на следващият ден я претърках с 2000 и после с малко пасти.И ето резултата

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
vit_autosofia написа:vladtod написа:r_tuning написа:нито 1 правилен отговор...с водната 6курка става наи финното обработване на основата преди боя......6курката не е платнена а си е от хартия,но е много ситна и се търка с помо6та на вода...тва е:)
Да съгласен съм за това че се минават с 2000 водна след боядисване ама само с шкурката няма да стане огледало.Те тая вежда съм я пръскал аз на следващият ден я претърках с 2000 и после с малко пасти.И ето резултата
Туй - на Мемфиса е ,май?
-
ТРАКТОРИСТА GL
- Автомобил:
- Двигател:
- vankat-2
- Автомобил:
- Двигател:
ВОДНАТА ЩУРКА МАТИРА ЛАКА НА КОЛАТА И СЛУЖИ ЗА ПРИЛИВКИ СЛЕД БОЯДИСВАНЕ СЪЩО ТАКА ЗА ИЗВАЖДАНЕ НА ДРАСКОТИНИ ПО ЛАКА НА БОЯТА СЛЕТ ТОВА ПОВЪРХНОСТА СЕ ТРЕТИРАС ПАСТА СТАВА ВЪПРОС ЗА МЕТАЛИК ,НО ТРЯБВА МНОГО ДА ВНИМАВАШ ДА НЕ ПРИТРИЕШ ЧЕ ТОГАВА ЩЕ БЕРЕШ ЯДОВЕ ЗА АКРИЛ НАЙ ДОБРЕ ДА СЕ ПОЛЗА ПАСТА ТРИЕМ И СЛЕД ТОВА ГЛАНЦ ПАСТА
НО НАЙ ДОБРЕ Е ЦЯЛЯТЯ ОПЕРАЦИЯ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ОТ ПРОФИСИОНАЛИСТ ЕДНО ПОЛИРАНЕ ТИ Е ОКОЛО 80 ЛЕВА САМО С ПАСТА
НО НАЙ ДОБРЕ Е ЦЯЛЯТЯ ОПЕРАЦИЯ ДА СЕ ИЗВЪРШИ ОТ ПРОФИСИОНАЛИСТ ЕДНО ПОЛИРАНЕ ТИ Е ОКОЛО 80 ЛЕВА САМО С ПАСТА