Плс. ако някой може да ми обясни какво точно представлява това(обикновенна шкурка намокрена с вода или какво?)

r_tuning написа:нито 1 правилен отговор...с водната 6курка става наи финното обработване на основата преди боя......6курката не е платнена а си е от хартия,но е много ситна и се търка с помо6та на вода...тва е:)
vladtod написа:r_tuning написа:нито 1 правилен отговор...с водната 6курка става наи финното обработване на основата преди боя......6курката не е платнена а си е от хартия,но е много ситна и се търка с помо6та на вода...тва е:)
разбрал си и ти,а за водна шкурка 2000 да си чувал,и че ръчно изработените автомобили след боядисване се минават задължително за да станат огледало???
vit_autosofia написа:vladtod написа:r_tuning написа:нито 1 правилен отговор...с водната 6курка става наи финното обработване на основата преди боя......6курката не е платнена а си е от хартия,но е много ситна и се търка с помо6та на вода...тва е:)
разбрал си и ти,а за водна шкурка 2000 да си чувал,и че ръчно изработените автомобили след боядисване се минават задължително за да станат огледало???
Да съгласен съм за това че се минават с 2000 водна след боядисване ама само с шкурката няма да стане огледало.Те тая вежда съм я пръскал аз на следващият ден я претърках с 2000 и после с малко пасти.И ето резултата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта