В5 колко отливника има шибедаха
В5 колко отливника има шибедаха
имах теч в купето. излезе че е от задръстени маркучи за оттичането на водата. но видях само предни. Някой знае ли да ли има и задни? Та сега се чудя дали някой е имал такъв проблем???
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: В5 колко отливника има шибедаха
4 са като на всеки фабричен шибедах.
Това е хубав и точен отговор
А да знаеш къде излизат от купето задните мъркучи.. като се отвори вратата предните се виждат, но се чудя да ли задните не излизат в подкалника,т.е. над задната гума.. Някъква идеяя???

-
- Автомобил:
- Двигател:
здравей колега надявам се да помогна
Много благодаря и на двамата колеги
за точната информация. Иначе трябваше да се дупя и да гледам, а навън времето не от най-приятните.
иииии вече мога да се похваля че по прочистен и продухан от моя пасат няма...
ако някой го интересъва кое и как да отводни да пита.. днес преминах през абсолютно всичко.. 

Колега, а как ги почисти?
Аз пробвах с тънка тел.После наливам вода отгоре и тя изтича, но онази вечер валя много и на сутринта пак мокро.Възможно ли е да се е спукало вътре маркучето и при проливен дъжд да тече?
Аз пробвах с тънка тел.После наливам вода отгоре и тя изтича, но онази вечер валя много и на сутринта пак мокро.Възможно ли е да се е спукало вътре маркучето и при проливен дъжд да тече?
купих от железарията за 3лв,дълго към 3м жило-пружина за отпушване на канали, но най-тънкото, и после сещай се
)) но като вкарах моето жило се оказа че мъркучите ми са се откачили от крайните тампони,тези който седят на купето, та махах всичко и после обратно ги монтирах. тези крайните тампони през който изтича водата завършват едни такива смачкани и точно там се запушват с мръсотия. Аз лично с макетното ножче ги поокастрих да е свободен теча от там