Малинови кетони?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Малинови кетони?

Мнениеот brum » Чет 13 дек 2012 20:51

Абе чета тука за някакви вълшебни малинови кетони дето помагали да отслабнеш. И ми стана интересно дали работи това? Някой ползвал ли е такова нещо?

Хората пишат за страшно бързо отслабване - по няколко кг/седмица. Обаче имам някакви бегли познания, че при бързо топене на мазнини се отделят някакви токсини. Имаше ли нещо такова?

Иначе аз си карам с някаква диета (наблягам на протеини) и упражнения ежедневно, ама за да сваля 5кг шкембе май ще трябва да се блъскам 3-4 месеца. Или поне такива са ми наблюденията след 3 седмици редовно упражнения. Ако това може да помогне за бърз ефект - защо не :) .

Обаче нещо има шашма в цялата работа - не вярвам в магическите неща, а това звучи такова...

Потребителски аватар
wiseman
Автомобил:
Двигател:

Re: Малинови кетони?

Мнениеот wiseman » Чет 13 дек 2012 21:41

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=682582.0
Аз не съм видял досега без кардио и диета да отслабне някой.

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Чет 13 дек 2012 22:14

Най-добрата диета е малко спорт и умерено хранене, тъпчене с билки хапчета простотии и такива работи не знаеш до какво могат да доведат .. ;)

MenDarK
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MenDarK » Чет 13 дек 2012 22:50

Според мен си вземи един л-карнитин и праи повече кардио и ще имаш резултат.
Ако си против такива "химии" преди кардио изпий едно силно кафе и заедно с аналгин

vocil
Автомобил: Рено Меган
Двигател: K4M760 2004

Мнениеот vocil » Чет 13 дек 2012 23:51

Не се занимавайте с глупости.Най-много да отслабнете финансово.Или пък ако ви е мерак -яжте малини,и чакайте да отслабнете.
Отслабването и последващото задържане на тегло става с правилен и постоянен индивидуално съобразен балансиран хранителен режим и съответните съобразени физически натоварвания.Въобще промяна в начина на живот.Всичко става постепенно,не отведнъж.
Бързо отслабване,бъз ефект-може като спрем да ядем въобще,най-много да хвърлим топа.

Към колегата MenDarK-аналгина не е ли химия?С какво ще помогне болкоуспокояващо в комбинация със стимулант на нервната система?
Иначе рекламираната комбинация е кофеин + ацетилсалицилова киселина/аспирин/ + ефедрин/може кленбутерол/.

Потребителски аватар
Ivan_GT
Автомобил: BMW E39
Двигател: M52B20 98

Мнениеот Ivan_GT » Пет 14 дек 2012 7:12

Най-вероятно е имал впредвид аспирин колегата.
Л-карнитин+кофеин+аспирин - това е комбинацията,аз лично съм фен на таурина и го съчетавам с тези 3-те.

brum

Мнениеот brum » Пет 14 дек 2012 14:04

След малко разговори със запознати колеги разбрах, че правилния начин е диета + кардио + силова тренировка. От тук само кардиото ми липсва, щото моето е по 10мин и после почивка :) . Ще последват малко корекции и ще гледам да посваля шкембе без препарати.

Потребителски аватар
pEsHkyY
Автомобил: VW Passat B5 1998
Двигател: AFN++++

Мнениеот pEsHkyY » Пет 14 дек 2012 15:28

За корем трябва много кардио :) Аз в момента съм спрял тренировки, но моето кардио е 15 мин интервали (бързо ходене & тичане) като загрявка и след силовата от 30 до 60 минути интервали. Само с 10 мин кардио трудно ще посигнеш желаният ефект :)

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 14 дек 2012 16:11

Искам само да спомена, че няма "правилен" начин за сваляне на мазнини. Има много начини като едни работят по-добре от други в зависимост от начина на живот, метаболизъм и ежедневие. Аз познавам културисти, които се чистят без кардио. А по темата съм силно песимистично настроен. Ефект имат, но не е обещавания от маркетинга.

Потребителски аватар
jorostamenov
Автомобил: golf 3
Двигател: abs 92 1.8mi 90k.c

Мнениеот jorostamenov » Пет 14 дек 2012 16:30

според мен това няма ефект тези кетони са поредната рекламна измама всичко става с хранителен режим и спорт ще ви кажа на мен в момента ми се налага да съм на доста строг хранителен режим защото ми откриха пудагра и за 3 месеца съм свалил 20 кг а трябва още малко да сваля та мисля и малко да спортувам можели някой да ми препоръча някаква трениравка за сваляне :beer в нас имам велагометър

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 14 дек 2012 16:35

за начало корема пада последен, след 6-12 месеца смислено хранене и по желание някакви кардио упражнения за по ускорен процес, но 1 място за липса на шкембе е правилно хранене, помалко, често, въглехидрати предимно до 16 часа и т.н. и т.н. билки и илачи има файда от тях , но за тези които ги продават :012:

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пет 14 дек 2012 17:07

L&R написа:билки и илачи има файда от тях , но за тези които ги продават :012:

Тук не съм съгласен. Ефект има от определени растения, но не мигновен и бързо видим. Не може да се отрича така лесно ефекта от EGCg например.

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Пет 14 дек 2012 18:17

brum написа:....бърз ефект - защо не :) ...

Тези малинови неща едва ли ще помогнат, но знам изпитана рецепта и в момента я прилагам за 2-ри път/идват празници :banana /. Тя е за мързеливци и лакомии като мен.Ето:
В бутилка мин. вода 1,5л. слагам 1 изцеден лимон, 9с.л. кленов сироп /трябва да е нещо друго,което аз заместих, че беше скъпо, но предполагам и мед-истински би могъл да се ползва/ 5 щипки лют червен пипер, 5 щипки канела. Пие се 10 дена без да се яде нищо. Най-много да пия вода или чай без да го подсладя. И понеже не мога да се откажа от кафето пия 3в1 2 пъти на ден, което не е препоръчително. За тези 10 дена се свалят до 10 кг, като при мен ефекта се усети на 4-я ден., а сваленото тегло за периода беше 7кг./най-вероятно заради нарушенията ми в диетата/ и то от най-мазните места. Плюсовете на тази диета са, че става бързо, няма да се мисли за хранителен режим/просто бутилка с това навсякъде с мен/ и това, че се изкарват токсини от тялото. Минусите са, че първите 2 дена навика да дъвча ме кара да се заглеждам в храната и през 2-я ден имам главоболие. Глад не се усеща/незнайно защо/ Няма отпадналост, умора, а напротив чувствам се доста енергично. Така, че който иска бърз резултат това е начина. После нека си мисли как да запази тази си безмазна форма :) но нали най-трудното и бавно вече е минало.

brum

Мнениеот brum » Пет 14 дек 2012 18:32

Аз нямам опция да не се храня. Диабетик съм :) . Затова се търси среден вариант и точно тоя с упражненията ще е.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Пет 14 дек 2012 18:45

elimn написа:
brum написа:....бърз ефект - защо не :) ...

Тези малинови неща едва ли ще помогнат, но знам изпитана рецепта и в момента я прилагам за 2-ри път/идват празници :banana /. Тя е за мързеливци и лакомии като мен.Ето:
В бутилка мин. вода 1,5л. слагам 1 изцеден лимон, 9с.л. кленов сироп /трябва да е нещо друго,което аз заместих, че беше скъпо, но предполагам и мед-истински би могъл да се ползва/ 5 щипки лют червен пипер, 5 щипки канела. Пие се 10 дена без да се яде нищо. Най-много да пия вода или чай без да го подсладя. И понеже не мога да се откажа от кафето пия 3в1 2 пъти на ден, което не е препоръчително. За тези 10 дена се свалят до 10 кг, като при мен ефекта се усети на 4-я ден., а сваленото тегло за периода беше 7кг./най-вероятно заради нарушенията ми в диетата/ и то от най-мазните места. Плюсовете на тази диета са, че става бързо, няма да се мисли за хранителен режим/просто бутилка с това навсякъде с мен/ и това, че се изкарват токсини от тялото. Минусите са, че първите 2 дена навика да дъвча ме кара да се заглеждам в храната и през 2-я ден имам главоболие. Глад не се усеща/незнайно защо/ Няма отпадналост, умора, а напротив чувствам се доста енергично. Така, че който иска бърз резултат това е начина. После нека си мисли как да запази тази си безмазна форма :) но нали най-трудното и бавно вече е минало.

http://www.madal.bg/cgi-bin/s.cgi - това ли имаш предвид ???

Върни се в “ОФФ-Топик - други”