brum написа:....бърз ефект - защо не

...
Тези малинови неща едва ли ще помогнат, но знам изпитана рецепта и в момента я прилагам за 2-ри път/идват празници

/. Тя е за мързеливци и лакомии като мен.Ето:
В бутилка мин. вода 1,5л. слагам 1 изцеден лимон, 9с.л. кленов сироп /трябва да е нещо друго,което аз заместих, че беше скъпо, но предполагам и мед-истински би могъл да се ползва/ 5 щипки лют червен пипер, 5 щипки канела. Пие се 10 дена без да се яде нищо. Най-много да пия вода или чай без да го подсладя. И понеже не мога да се откажа от кафето пия 3в1 2 пъти на ден, което не е препоръчително. За тези 10 дена се свалят до 10 кг, като при мен ефекта се усети на 4-я ден., а сваленото тегло за периода беше 7кг./най-вероятно заради нарушенията ми в диетата/ и то от най-мазните места. Плюсовете на тази диета са, че става бързо, няма да се мисли за хранителен режим/просто бутилка с това навсякъде с мен/ и това, че се изкарват токсини от тялото. Минусите са, че първите 2 дена навика да дъвча ме кара да се заглеждам в храната и през 2-я ден имам главоболие. Глад не се усеща/незнайно защо/ Няма отпадналост, умора, а напротив чувствам се доста енергично. Така, че който иска бърз резултат това е начина. После нека си мисли как да запази тази си безмазна форма

но нали най-трудното и бавно вече е минало.