Чухте ли че февруари 2011 първите бълг. коли са на пазара?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
wolff1
Автомобил:
Двигател:

Re: Чухте ли че февруари 2011 първите бълг. коли са на пазара?

Мнениеот wolff1 » Пет 14 дек 2012 22:53

santo_trafficante написа:
wolff1 написа:
santo_trafficante написа:По улиците по често засичам ГУ от колкото суифт mhihi ГУ е 16к с екстри и 4 врати суифта е 3 врати за 19к :lol: Суифта изобщо не е от икономичните градски коли :wink:

не е че при положение го дават 6.1 градско по книжка? а смешния гу е около 9.5? и какви екстри, бутони за настройките на огледалата?

Както виждам сте ги карали/притежавали и двете за да знаете коя колко харчи :wink:

като виждам си има сайт, влизаш вътре и гледаш, не говориш на изуст ;) а интересно е че гу крият колко е разхода градско. на мене човека на панаира ми каза 9.5 някъде. колкото и трябва да е...

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Съб 15 дек 2012 14:55

wolff1 написа:...

това че некъде пише нещо не значи нищо ... докато не покараш и сравниш двете коли говориш на изуст. Скоро у щатите осъдиха така един автопроизводител да връща едни много пари на едни излъгани клиенти заради едни написани неща точно по повод на разхода.

Потребителски аватар
MMX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MMX » Съб 15 дек 2012 16:01

VWGT написа:

това че некъде пише нещо не значи нищо ... докато не покараш и сравниш двете коли говориш на изуст. Скоро у щатите осъдиха така един автопроизводител да връща едни много пари на едни излъгани клиенти заради едни написани неща точно по повод на разхода.

Абе аз без да съм карал Мерцедес и GW мога да ти кажа, че GW е 100 пъти по-зле. Наизуст ли говоря?

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Съб 15 дек 2012 16:10

MMX написа:
VWGT написа:

Абе аз без да съм карал Мерцедес и GW мога да ти кажа, че GW е 100 пъти по-зле. Наизуст ли говоря?

аха, щото горе става дума за среден разход на два конкретни модела, а пък ти за кво говориш верно немам идея ...

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 16 дек 2012 11:02

VWGT написа:

представителя на панаира ми каза "10, 9.5. градско" това му бяха точните думи. сузуки среден 5 http://www.suzuki.bg/automobiles/NEW-Sw ... cteristics
гу 7,3 http://www.suzuki.bg/automobiles/NEW-Sw ... cteristics ти си прави сметката. всичко останало е вятърничева работа...

iceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iceto » Нед 16 дек 2012 13:33

ето и малко по-реален, вятърничев, среден разход на прословутото сузуки - 7.5 ама среден, не градски
тук

Потребителски аватар
feikot
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN AVG

Мнениеот feikot » Нед 16 дек 2012 19:58

wolff1 написа:
feikot написа:Е хубаво де,разбрахме че за теб са боклуци и никога няма да си вземеш :roll: айде стига вече с тва грозде.

е и?

Вземи млъкни,а?! Дървен философ,никой не ти разбира хейтърските писания,самия и ти се объркваш,защо изобщо си изказваш безтегловното мнение ? http://forums.gwm-bg.com/topic/471-%D1% ... oleex-c10/ Ето ти директна информация,на това което те интересува.Ако мислиш,че средно 8 газ е много,значи си за колелце или нещо по-актуално за сезона- :024:

Интересна статия открих- http://autoclub.bg/index.php?menu=16&id=12040

Последна промяна от IvanMan на Нед 16 дек 2012 21:09, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Нед 16 дек 2012 20:20

feikot написа:
wolff1 написа:
feikot написа:Е хубаво де,разбрахме че за теб са боклуци и никога няма да си вземеш :roll: айде стига вече с тва грозде.

е и?

Вземи млъкни,а?! Дървен философ,никой не ти разбира хейтърските писания,самия и ти се объркваш,защо изобщо си изказваш безтегловното мнение ? http://forums.gwm-bg.com/topic/471-%D1% ... oleex-c10/ Ето ти директна информация,на това което те интересува.Ако мислиш,че средно 8 газ е много,значи си за колелце или нещо по-актуално за сезона- :024:

аве смешник крив омотан. не ти говоря за газ ве пръдльо. ти ли ще ми кажеш да млъкна ве смехоран. иди и се застреляй някъде :fingers

Последна промяна от IvanMan на Нед 16 дек 2012 21:10, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!

Потребителски аватар
feikot

Re: Чухте ли че февруари 2011 първите бълг. коли са на пазар

Мнениеот feikot » Вто 29 яну 2013 16:55

Да поизтупаме праха малко с нови новини :)
http://www.breznikonline.com/node/3230

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Вто 28 яну 2014 17:00

Някой да е виждал C30 на живо?

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Вто 28 яну 2014 17:15

Great wall е всичко друго, но не и българска кола. Не знам кой си ги купува тези подобия на автомобили.

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Вто 28 яну 2014 17:46

stefarata написа:Great wall е всичко друго, но не и българска кола. Не знам кой си ги купува тези подобия на автомобили.

Колко километра си минал с този "небългарски" автомобил ?

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Сря 29 яну 2014 7:30

0 км. съм минал, но това не ми пречи да разговарям с хора, закупили и карали такъв "автомобил" :th_up

Потребителски аватар
feikot

Мнениеот feikot » Сря 29 яну 2014 8:20

И какво са ти казали по-точно ? Защото поради стечение на обстоятелствата познавам над 30 човека с ГУ от всички модели и то хора трезво мислещи,не сектанти с голф 2,които честно си казват за плюсовете и минусите на колата. Не е перфектна и безпроблемна,както би бил един автомобил от същия клас,който носи немска марка и струва ПОНЕ 3 ПЪТИ повече,но...има един лаф-за тия пари,толкова. Че даже и доста дават. А пък за скептиците и другите пренебрежителни люде (като теб),хората сме създали Горубляне и другите борси,където се купуват коли втора,трета,пета,че и 10та ръка,с превъртян километраж и позакрепен двигател.Включая и себе си в това число разбира се.

Конкретно,освен проблемите свързани с газовата (която е различен компонент от самата кола и не може да е показател за качеството на автомобила) и при първите Ц10ки имаше един проблем със задните амортисьори,друг съществен проблем не се е споменавал,от иначе доста шофьори. На един му тракаше каренцето на волана и му го смениха. Кардинални проблеми свързани с изтеглянето на бройки или сериозни ремонти,никой не е имал до сега (да не говорим тойота колко милиона бройки са изтегляли). Джипа е повече от приличен,да не говорим за пикапа,който избива рибата. А гаранцията е нещо,което много добре се справят партньорската мрежа,защото не бавят повече от ден до 3 колите,като сигурно и има изключения.

Извода-имаш крава-пиеш мляко,ако имаш кентаври си купи премиум,ако нямаш - дачия или ГУ. Всичко е в главата,и нокията с фенерче, и пипон 5 ти служат за разговори,ама с парите за втория,можеш да купиш поне 10 от първия.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Сря 29 яну 2014 9:53

Та виждам, че темата за какви коли са не е умряла :) По-горният ми въпрос беше понеже ми се струва доста практичен седан за парите си, обаче не съм го виждал изобщо по пътищата и се чудех защо никой не го купува, така да се каже.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”