И мен днес ме бутнаха - на паркинг на мола, седя си на спирачка по средата между паркинг местата и чакам колега пред мен да паркира на заден, точно да тръгна и забелязвам една Тойота Ярис зад мен вляво с периферното си зрение и тръгва на заден ход и като видях, че не гледа дали има нещо отзад се разсвирих с клаксона!!!

Докато каката се усети нейната задна броня(дясна част) се бутна в моята задна (лява част) и Пасат-а се разклати

. След разговора през прозореца и довода "не ви видях" от нейна страна, пуснах аварийни и излязохме да видим дали има щети - добре, че задната ми броня си е оригинална и е сравнително гъвкава... Нямаше поражения както тя няколко пъти отбеляза нито по моята, нито по нейната кола. Качихме се всеки по колите си и тръгнахме всеки по пътя си.

В такъв случай като няма щета не е било нужно да се вика КАТ нали? Много тъпа ситуация, чвестно...

ПС. Промених заглавието на бутнаха, защото първоначално беше мнение в една друга тема, а после някой я премести като отделна такава и не е имало удар...