radi_nrj написа:Аз имам 4 Monbat-а и нито един не ми е създал проблем :D вярно единия го купих миналата седмица, но другите 3 са на по 3-4 годинкиОтделно това дали и как ще ти уважат рекламацията зависи от търговеца, а не от марката.
samo_pechka написа:radi_nrj написа:Аз имам 4 Monbat-а и нито един не ми е създал проблем :D вярно единия го купих миналата седмица, но другите 3 са на по 3-4 годинкиОтделно това дали и как ще ти уважат рекламацията зависи от търговеца, а не от марката.
Адаш , на какви коли ги караш ?
samo_pechka написа:След това на единия си Транзит му взех един за трактор( пак български ) удължавал съм ламарината дето стои , само и само да се "събере" - брадяса в гаранция ,както си беше и не ми я признаха.Проблема бил в колата ми
radi_nrj написа:Също така е задължително като си купувате акумулатор за VAG автомобил да има оградените в червено вложки на борда:
Без тях акумулатора ви ще се разхожда въпреки, че сте му сложили скобата за укрепване.
vinixxx написа:който си търси нов акумулатор в акумулатор.бг(на латиница)
според мен има добра оферта.монбат формула 80AH 700 и кусур ампера стартов ток за около 150 лв,което според мен си е супер оферта,тва няма да са плаши от студ![]()
genov1 написа:Хм, моя за това ли се мандахерца из двигателното отделение. Добре че се държи на клемите, да не го изгубя в някой завой
tdi_20yare написа:vinixxx написа:който си търси нов акумулатор в акумулатор.бг(на латиница)
според мен има добра оферта.монбат формула 80AH 700 и кусур ампера стартов ток за около 150 лв,което според мен си е супер оферта,тва няма да са плаши от студ![]()
Намери си познат с намаление за авточасти,ще вземеш Варта 72ампера за тези пари,ако ти харесва повече де........
vinixxx написа:tdi_20yare написа:vinixxx написа:който си търси нов акумулатор в акумулатор.бг(на латиница)
Намери си познат с намаление за авточасти,ще вземеш Варта 72ампера за тези пари,ако ти харесва повече де........
варта си е варта разбира се но...80>72 и 740>640
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 63 госта