radi_nrj написа:Аз имам 4 Monbat-а и нито един не ми е създал проблем :D вярно единия го купих миналата седмица, но другите 3 са на по 3-4 годинки

Отделно това дали и как ще ти уважат рекламацията зависи от търговеца, а не от марката.
Адаш , на какви коли ги караш ? Щото при мен едвам "устискваха" и три зими . Досега съм имал 4 парчета .Даже на първия си Поло-вер му купих втория път 60 Ач , белким изкара повече , ма и той две седмици след гаранцията даде фира

После му взех един от немска морга , Варта 44 Ач , не знам на колко беше (години) при мен вървя три години и после във френд-още 2 ( на когото продадох колата). След това на единия си Транзит му взех един за трактор

( пак български ) удължавал съм ламарината дето стои , само и само да се "събере" - брадяса в гаранция ,както си беше и не ми я признаха.Проблема бил в колата ми

Купих му един втора употреба ( мисля Fiamm беше)- три зими изкара - отделно от преди колко ,не се знае, дет'има един лаф.
От нея година вече никога не си купувам български . Преди четири години на Голфето и на последния си Транзит купих едни нови от Германия , но-нейм-фирма , BIG .Евтинджоси от евтин баумаркт. Още си държат перфектно ток .От тях и на приятели съм носил - пак един не е брадясъл!
Вече съм с MOLL , да видим те как ще са