yms написа:Би ли споделил , кои могат да " тунинговат " гаранционни автомобили без да отпадне гаранцията .
До сега не съм видял Brabus , Carlsson , Gemballa , ABT , ...... да тунинговат TATA , Geely , BYD , ... Следвайки твоята логика ги заплюваме и ги затваряме .
Виждам обаче , че ти си " навътре " в нещата .
Сам си си отговорил на въпроса...
yms написа:Brabus , Carlsson , Gemballa , ABT
Относно логиката ...
yms написа:До сега не съм видял Brabus , Carlsson , Gemballa , ABT , ...... да тунинговат TATA , Geely , BYD , ... Следвайки твоята логика ги заплюваме и ги затваряме
Трудно ми е да ти обясня, след като явно можеш да четеш, но не схващаш логиката на написаното, а тя е, че гаражните тунери не са в състояние да тунинговат никаква кола ако не ползват готови данни и софтуеър от интернет - за това ти дадох за пример кола, за която няма нищо в нета.
Не мисля повече да ти обяснявам специално на теб нищо - просто ти си знаеш всичко. Аз изразих мое мнение и колкото и да ти е кофти на теб, за конкретния случай ще трябва да го преглътнеш, че съм прав. Ако имаш да напишеш нещо по темата с лошия чип тунинг - напиши, без да ми се перчиш излишно и да оценяваш кое е глупост и кое не, колкото и да ти е трудно, защото явно много си си повярвал.
Извинявам се на всички БГ професионалисти в силовия тунинг, които нищо от никъде не са откраднали и всичко си е тяхна разработка на база дългогодишни лаболаторни изследвания и собствено ноу-хау благодарение на отдела специалисти занимаващи се с разработка на софтуеър за чипове в тясна връзка с производителите на компютри и двигатели на съответните фирми.