Stivi написа:А ако в Америка за да имаш пистолет трябваше да се свържеш със престъпници и да си го купиш под угрозата да те вкарат в панделата /както е в Европа/ дали щеше да има толкова масови убийства колкото сега когато дори е непълнолетни могат да си купят от магазина ??? Да разчиташ че нещо което е лесно достъпно няма да се търси точно понеже е такова и затова нямало да се пуши повече от колкото сега е меко казано малоумно и всички които са за легализирането на марихуаната /освен за медицински цели с много строг контрол/ са с размекнати от някакви субстанции мозъци

Примера ти е абсолютно неадекватен и няма нищо общо с легализирането на марихуаната! Никой не иска да предлага свободна продажба на оръжия, както е може би в страните в близкия изток, ама там не се стрелят по училищата, нали? Американците са си изпаткали тотално, там им е проблема! Не мисля, че е легална продажбата на оръжие на непълнолетни, както ти казваш.
А за това, че съм с размекнат от някакви субстанции мозък - да, прав си. Току що се натъпках с big tasty от макдоналдс, в комбинация с кока-кола, картофки и майонеза. В майонезата е проблема, казвам ти

Пак ще напомня, по-често от 2 пъти в годината приемам единствено алкохол, като ми се случва средно веднъж месечно да се налющя как си трябва. Кое ми е повлияло по-точно? Ако искаш ще отида някъде да ми направят кръвен тест да видиш кога за последно какво съм употребявал.
Аз ще ти кажа какво ми е повлияло - смятам, че съм нещо повече от масите и мога да разсъждавам трезво и обективно, докато болшинството като чуе марихуана веднага си мисли за наркоманите, дето миналия месец са му откраднали cd-то от гоуфо. И само защото по битивито ти втълпяват, че марихуаната е наркотик.
Да, тия наркомани, специално, са за комуна, но те не пушат трева, а са на хероин или други подобни ла*на.
relaxxx написа:Е точно точно това е че ако в България я легализират, като ми се изпонапуши целокупния български народ, ептен няма да иде никой да работи

, за това още ние рано за легализация. Трябва да пореснем още 100-200 години и тогава.
Ти колко пъти си бил с махмурлук на работа? Аз съм бил много. И мога да ти кажа, че за друго, освен скатавка, не съм мислил, докато се очовеча.
А знаеш ли на другия ден след нощ, в която си се напушил, как се чувстваш? Не знаеш, за това пишеш простотии. Никаква разлика със всяка друга сутрин! А, всъщност има разлика - качил си 200-300 грама, защото след напушване огладняваш.
Сега, ако говориш за пушене през работно време - същото е и като пиене през работно време. На някои места не може да отидеш на работа без да минеш на дрегер. В САЩ правят случайни (без предупреждение) тестове за наркотици.
Виждам, че си се постарал да потърсиш такъв случай. А ще събереш ли статистика колко пъти седмично някой си отива след пиянски скандал?
Не можеш и да я събереш, защото са толкова много, че на никой не са му интересни вече!
И в крайна сметка на притеснените родители - по аптеките продават тестове за наркотични вещества. Ама за ВСЯКАКВИ. До колкото знам ще отчете употреба на марихуана до 2 седмици назад. Тествайте си децата бе, И сега никой не ви е спрял

Само не си мислете, че щом детето е на 13, например, или пък е добро момче, то няма да опита. То може да е зависимо от хероин, а вие да не сте разбрали