Членска карта № 20-невалидна...ограбиха ме

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Сря 15 ное 2006 14:32

Не бе просто човека има нужда да си коригира носа в правилната посока и просто ще му помогнем :dummy: :beat_butt2 :ihihih: :whip :081:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 15 ное 2006 15:11

Evtoo написа:
Kozunak написа:Ужас, съжалявам за случилото се!Аз в тоя ресторант един път ходих и след като стана некъв зверски махленски бой не съм стъпвал.Никак не ми хареса.

Колега кога е станало това нещо може ли да споделиш???

Ами лятото колега, некви млади момчета се степаха много грозно заради някво момиче.И някак си не е приятно да го видиш това като си с приятелката си на "спокойна вечеря".То беха крясъци, хвърляха се телефони по глави на други участници в боя и некви такива.Иначе заведението е приятно.И салатките бяха хубави.Сервитьорката ни се извини и така нататък ама то един път като стане и после ходи обясняавай.

Потребителски аватар
Evtoo
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Сря 15 ное 2006 19:09

Kozunak написа:
Evtoo написа:
Kozunak написа:Ужас, съжалявам за случилото се!Аз в тоя ресторант един път ходих и след като стана некъв зверски махленски бой не съм стъпвал.Никак не ми хареса.

Колега кога е станало това нещо може ли да споделиш???

Ами лятото колега, некви млади момчета се степаха много грозно заради някво момиче.И някак си не е приятно да го видиш това като си с приятелката си на "спокойна вечеря".То беха крясъци, хвърляха се телефони по глави на други участници в боя и некви такива.Иначе заведението е приятно.И салатките бяха хубави.Сервитьорката ни се извини и така нататък ама то един път като стане и после ходи обясняавай.

Аз просто питам, защото в този ресторант клиентите са 90% гърци, 5% са араби и останалите българи и почти всички са близки приятели и познати на собственика и неговата прителка и няма начин да се случи подобна гозна случка. Улучил си може би единствения случай :(
Иначе аз съм там няколко пъти седмично и съм доволен от кухнята и цените :drunk
Поздрави!

Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emdless4 » Пет 17 ное 2006 12:29

То не е пряко с тая тема, ама - онзи ден вечерта бях в Белград, и посред нощ отиваме в една дискотека, вече прилично наквасени, с цел да се донаквасим и да послушаме музика. Намерихме си маса, сядаме, поръчваме си и идва един младеж - явно си е така там, да ни вземе палтата. И ние без възражения си ги дадохме... И по едно време се усещам че всъщност във левия вътрешен джоб ми е паспорта, а в десния - слънчевите очила (Ралф Лоурен, в кутийка - т.е. личи си че не са ментерджос тюркаглъ). Портфейла ми беше в задния джоб на панталона, така че се поуспокоих, но се замислих как ще си тръгна от Сърбия ако остана без паспорт... Очилата бих ги прежалил, особено на 5 греяни :drinking:, както и да е, вече беше минало доста време да си искам обратно палтото и да си вадя работите от него, но с интерес на тръгване си проверих джобовете - и всичко си беше там :да: Та мисълта ми е че явно западните съседи са по-улегнали в отношение на джебчийството от нас и гърчолята ... :lol

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 17 ное 2006 12:37

Бре за гърчолята не знам ама за тия миганки в центъра направо ми идва да :laser две, три от тях. Един път дърпаха чанти в трамвая на обяд. :evil: И после ама що ни биеш бре ние нищо не сме напраили. :shock Пък май имат вземане даване и с властите и никой нищо не им прави. Даже като гледам от година на година се множат. Жалка картинка е просто. :cry: :rocketwhore А уж сме били "европейска" държава. Арабска по-скоро. :lol: Пък то сигурно и в Румъния не смеят така да си прават каквото си искат в центъра пред патрулките. :?

Потребителски аватар
Evtoo
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Пет 17 ное 2006 13:34

emdless4 написа:То не е пряко с тая тема, ама - онзи ден вечерта бях в Белград, и посред нощ отиваме в една дискотека, вече прилично наквасени, с цел да се донаквасим и да послушаме музика. Намерихме си маса, сядаме, поръчваме си и идва един младеж - явно си е така там, да ни вземе палтата. И ние без възражения си ги дадохме... И по едно време се усещам че всъщност във левия вътрешен джоб ми е паспорта, а в десния - слънчевите очила (Ралф Лоурен, в кутийка - т.е. личи си че не са ментерджос тюркаглъ). Портфейла ми беше в задния джоб на панталона, така че се поуспокоих, но се замислих как ще си тръгна от Сърбия ако остана без паспорт... Очилата бих ги прежалил, особено на 5 греяни :drinking:, както и да е, вече беше минало доста време да си искам обратно палтото и да си вадя работите от него, но с интерес на тръгване си проверих джобовете - и всичко си беше там :да: Та мисълта ми е че явно западните съседи са по-улегнали в отношение на джебчийството от нас и гърчолята ... :lol

И аз искам да споделя нещо не много в помощ на колегата, но все пак е факт:
Това лято с моята приятелка пътувам в междугратски автобус от град Rio Grande до град Atlantic City (става въпрос за USA) и незнам как, но от раницата ми е изпаднал портофейла ми, в който имах доста важни документи+две дебитни карти за USA и една от друга държава+шофьорската ми книжка, която ползвах всеки ден+разни други по маловажни неща и не на последно място известна сума пари$ :cry: Само да поясня, че автобуса беше претъпкан и само ние бяхме бели-всички останали бяха латиноси(това са циганите в USA) Аз разбрах, че ми няма нещата едва вечерта и направо жега ми стана :horror: Щях да полудея от нерви :insane Веднага отидох до автогарата, но за мой "късмет" вече беше затворена. На следващия ден много рано сутринта чаках служителите пред вратата и им обясних какво е станало и една много симпатична лелка ме покани в нейния кабинет предложи ми кафе и започна да звъни по телефона на най-различни места :shock След 15мин тя ме погледна с най-милата физиономия и ми каза да дойда след 3 часа да си прибера портофейла :shock Незнаех какво да кажа просто :roll: След като си взех нещата противно на всички мои а може би и на вашите очаквания всичко си беше на мястото дори и парите бяха до стотинка :wink: Просто някой латинос го е намерил след мен и го е предал на шофьора на автобуса.
Е това е правете си изводите в каква държава живеем и по точно с какви хора живеем.
Да живее БЪЛГАРИЯ :patriot
Извинявам се за спама.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”