Evtoo написа:Kozunak написа:Ужас, съжалявам за случилото се!Аз в тоя ресторант един път ходих и след като стана некъв зверски махленски бой не съм стъпвал.Никак не ми хареса.
Колега кога е станало това нещо може ли да споделиш???
Kozunak написа:Evtoo написа:Kozunak написа:Ужас, съжалявам за случилото се!Аз в тоя ресторант един път ходих и след като стана некъв зверски махленски бой не съм стъпвал.Никак не ми хареса.
Колега кога е станало това нещо може ли да споделиш???
Ами лятото колега, некви млади момчета се степаха много грозно заради някво момиче.И някак си не е приятно да го видиш това като си с приятелката си на "спокойна вечеря".То беха крясъци, хвърляха се телефони по глави на други участници в боя и некви такива.Иначе заведението е приятно.И салатките бяха хубави.Сервитьорката ни се извини и така нататък ама то един път като стане и после ходи обясняавай.
emdless4 написа:То не е пряко с тая тема, ама - онзи ден вечерта бях в Белград, и посред нощ отиваме в една дискотека, вече прилично наквасени, с цел да се донаквасим и да послушаме музика. Намерихме си маса, сядаме, поръчваме си и идва един младеж - явно си е така там, да ни вземе палтата. И ние без възражения си ги дадохме... И по едно време се усещам че всъщност във левия вътрешен джоб ми е паспорта, а в десния - слънчевите очила (Ралф Лоурен, в кутийка - т.е. личи си че не са ментерджос тюркаглъ). Портфейла ми беше в задния джоб на панталона, така че се поуспокоих, но се замислих как ще си тръгна от Сърбия ако остана без паспорт... Очилата бих ги прежалил, особено на 5 греяни, както и да е, вече беше минало доста време да си искам обратно палтото и да си вадя работите от него, но с интерес на тръгване си проверих джобовете - и всичко си беше там
Та мисълта ми е че явно западните съседи са по-улегнали в отношение на джебчийството от нас и гърчолята ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта