п.п. имам HD 2-400 китаец, дали замазва според вас

vwfena написа:Здравейте, интересува ме сега при това студено време и при тези големи разлики в температурите от вън и вътре, трябва ли да се взимат някакви мерки при изнасяне на фотото за снимки навън и после при прибирането пак вътре. Става дима за DSLR. Мерси предварително за информацията.
muns61 написа:Здравейте.
Търся евтин сапунер с оптичен визьор и стандартни батерии, до 200-220 лв. Харесал съм Canon A1300, някой има ли такъв? Интересува ме как се справя на клипчетата, особено на по-слабо осветление.
http://www.technopolis.bg/b2c/details/3 ... 300-SILVER
bbboiko2004 написа:Колеги с какво си чистите обективите ? Питам понеже племенницата ми ме издебнала и я заварих да ми пипа обектива и сега челната леща е само пръсти
Hertz написа:Искам да взема някакъв макро обектив? Цената принципно е от значение.
Апарата е канон
peyu написа:Hertz написа:Искам да взема някакъв макро обектив? Цената принципно е от значение.
Апарата е канон
Какъв ти е бюджета и държиш ли да е нов?
Hertz написа:bbboiko2004 написа:Колеги с какво си чистите обективите ? Питам понеже племенницата ми ме издебнала и я заварих да ми пипа обектива и сега челната леща е само пръсти
Чистя ги с кърпичка за очила. Не остава власинки или прах.
Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта