Проблем с парното на Голф 3

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
djstanx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с парното на Голф 3

Мнениеот djstanx » Нед 23 дек 2012 14:09

Такааа... проблема е мисля от около две години, когато баща ми караше голфчето и беше счупил държачите на жилата за парното. После ги оправи(със свински опашки :Mr Green Fun ), но изглежда това не е било единственото. От тогава врътката за това къде да духа не играе никаква роля и на всички позиции си духа и на стъклата, и на краката, и изобщо навсякъде, съответно съвсем леко и като се изпотят стъклата трябва да чакам по 10 минути да се оправят, защото им духа съвсем слабо. Освен това изглежда и врътката за топло и студено не действа, защото дори на позиция да духа топло то пак си духа студено. Поизчетох разни теми и си мисля, че проблема е в клапите(забравих да спомена и че от няколко години хвърчат разни дунапренчета през духалките, филтъра също не е пипан от както имаме колата - около 7-8 години, преди това не знам дали е сменян). Обаче гледам, че за да се оправят тия клапи се сваляло цялото табло, което не мога да се наема да правя, защото не съм особено вещ в тази област. Затова си търся някой от Бургас, който разбира и може да ми ги оправи(разбира се срещу заплащане).
Ако някой проявява желание да помогне да ми пише на лично или да ми се обади на 0883334769.

Потребителски аватар
djstanx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Проблем с парното на Голф 3

Мнениеот djstanx » Пет 25 яну 2013 17:02

ъп :spam

Потребителски аватар
Iezekil
Автомобил: Passat B4 Variant
Двигател: ABS 94

Re: Проблем с парното на Голф 3

Мнениеот Iezekil » Пет 25 яну 2013 19:13

Пусни една търсачка,има няколко хубави теми по въпроса в този раздел.Най-лесното е да олепиш клапата за топло-студено на място,пък на лято да му мислиш.Ако успееш с това,ще можеш едновременно да разучиш и наместиш на ръка и останалите клапи-тая за стъклото и тая за предните духалки.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”