Такааа... проблема е мисля от около две години, когато баща ми караше голфчето и беше счупил държачите на жилата за парното. После ги оправи(със свински опашки

), но изглежда това не е било единственото. От тогава врътката за това къде да духа не играе никаква роля и на всички позиции си духа и на стъклата, и на краката, и изобщо навсякъде, съответно съвсем леко и като се изпотят стъклата трябва да чакам по 10 минути да се оправят, защото им духа съвсем слабо. Освен това изглежда и врътката за топло и студено не действа, защото дори на позиция да духа топло то пак си духа студено. Поизчетох разни теми и си мисля, че проблема е в клапите(забравих да спомена и че от няколко години хвърчат разни дунапренчета през духалките, филтъра също не е пипан от както имаме колата - около 7-8 години, преди това не знам дали е сменян). Обаче гледам, че за да се оправят тия клапи се сваляло цялото табло, което не мога да се наема да правя, защото не съм особено вещ в тази област. Затова си търся някой от Бургас, който разбира и може да ми ги оправи(разбира се срещу заплащане).
Ако някой проявява желание да помогне да ми пише на лично или да ми се обади на 0883334769.