azrod написа:Добре де, Ивчо, не разбираш ли, че хората масово не харесват бтв, а още повече да дават пари да гледат същите тъпотии във войо? Какво като си работил там? В договора ти да не би да пишеше, че ще си им застъпник до живот... Какво толкова искаш да ни убедиш, че си видял "от другия край" ? Екипа на Войо да не би да гладуваше например като работниците в Сопот? Само ми е мноооо интересно що хората като поработят малко и се взимат много насериозно и винаги те трябва да са център на внимание,а това, че има хора работили много повече от тях и пак са си останали хора направо не им се вЕрва...
П.П. : Радвам се, че това не е Фейсбук и тук не можеш да изтриваш мненията на хората, които не са съгласни с теб просто ей така за кеф!

Говориш пълни безсмислици и си противоречиш, за това и те блокирах във фейса
Сам казваш, че в договора ми никъде не е писало, че трябва да се застъпвам за тоя или оня. Дори и да го пишеше тоя договор вече не е в сила. Кажи ми защо ми е да го правя?
И грешиш, хората точно МАСОВО харесват bTV, защото точно МАСИТЕ са им таргет. Не ти, не някой, който има интернет и акъл и знае как да чете това, което го интересува.
Тъпотиите по войо ги гледат хора, които следят сериалите им главно, както и хората, които искат да гледат мачовете на HD.
Аз не гледам телевизия, още по-малко bTV. Бях решил да си купя телевизор, та поне докато работя там да гледам, ама не, така и не ме накара тоя период да прогледам
Кажи ми какво общо има екипа на voyo с работниците в Сопот?
Ще ти кажа - аз ако бях работник в Сопот нямаше да стоя там и да чакам да ми платят заплатата, а щях да направя нещо, за да не работя там. Точно поради тази причина и не работя там или във Видин, но пък виж - често често летя над Сопот с крило, за което сам съм си събрал парите точно поради тази причина. Даже може да се каже, че аз и другите летящи сме едни от малкото, които наливат пари в тоя град

С кое съм се взел на сериозно? Че съм бил пешка в голяма фирма ли?

Сигурно и за това съм напуснал

Ти чуваш ли се въобще