Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Re: Спират излъчването на БТВ по Булсатком

Мнениеот lou » Пон 24 дек 2012 1:25

velinsl написа:Тея от БТВ май се имат за нещо повече от това, което са а и очевидно има трета истина http://novinal.com/show/9526/LASNA-IGRA ... signala-si.

Тия жълти сайтове пишат каквото си искат .. в изявлението на бТВ се каза ясно че ако искаме да гледаме каналите им ще може да се гледат по другите им партньори - Виваком,Нет 1,Близу и др. Не вярвам да искам да привлекат потребители към Виваком защото казаха още 2 доставчика.И от там не вярвям че тази статия е истина

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 дек 2012 9:31

Luciano написа:Иво, понеже те познавам, много съжалявам, че не работиш в Булсат, за да гледам как ги разтягаш на другата страна!

И съм сигурен, че ти си единствения в този форум, който може да каже нещо хубаво за пикливото воио!

Василе, това, че си ме виждал 2 пъти, не означава, че ме познаваш!
Ето, например очевидно не знаеш, че не работя там от октомври :)
И, повярвай ми, по никакъв начин няма да ми попречи да критикувам нещо, независимо дали работя или не за него.
Това, което ми дава е, че знам как стоят нещата от другата страна. Неща, кооито другите не знаят, а си ги изсмукват от пръстите.
И в интерес на истината точно заради шефката на voyo напуснах mhihi
Soze13 написа:
Ivailo написа:
Soze13 написа:Абе честно да си признае ако не го е срам, има ли някой да плаща 50 лв на месец за войо-мойо и другите от сорта?! :screwy Аз безплатно не ги гледам, много ми е интересно има ли хора, които дават пари за телевизия и по конкретно за интернет телевизия?

Има, не се притеснявай.
И не са 50 лв на месец, а 8.
И не е интернет телевизия, а VOD сайт.
Поне се поинтересувай преди да си даваш "компетентното" мнение :screwy

Не влитай надъхан малкия, давай и 800 като те кефи...и да информиран съм, но нарочно го постнах така...ирония разбираш ли му се вика.
Ясно ми е, че вуйчо ти или някой брачед бачка там, иначе никой с всичкия си не би защитил нещо като войо. Точно какво невиждано има там, че и 8 лв да им дам?(въпроса е риторичен, същите глупости като в БТВ, ама платени).

Малкия mhihi мерси mhihi
И в интерес на истината не вуйчо ми или някой брадчед, а аз работех там и точно аз съм част от екипа, който работеше по войо.
Аз и съм един от първите, които плати абонамента със собствени пари и не си ги искаше обратно (а можеше). Просто реших, че си заслужава :)
Никой не те е вързал да ги плащаш тия 8 лв на месец, та си се разревал така яростно :да:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пон 24 дек 2012 10:39

Добре де, Ивчо, не разбираш ли, че хората масово не харесват бтв, а още повече да дават пари да гледат същите тъпотии във войо? Какво като си работил там? В договора ти да не би да пишеше, че ще си им застъпник до живот... Какво толкова искаш да ни убедиш, че си видял "от другия край" ? Екипа на Войо да не би да гладуваше например като работниците в Сопот? Само ми е мноооо интересно що хората като поработят малко и се взимат много насериозно и винаги те трябва да са център на внимание,а това, че има хора работили много повече от тях и пак са си останали хора направо не им се вЕрва...

П.П. : Радвам се, че това не е Фейсбук и тук не можеш да изтриваш мненията на хората, които не са съгласни с теб просто ей така за кеф! mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 24 дек 2012 14:40

azrod написа:Добре де, Ивчо, не разбираш ли, че хората масово не харесват бтв, а още повече да дават пари да гледат същите тъпотии във войо? Какво като си работил там? В договора ти да не би да пишеше, че ще си им застъпник до живот... Какво толкова искаш да ни убедиш, че си видял "от другия край" ? Екипа на Войо да не би да гладуваше например като работниците в Сопот? Само ми е мноооо интересно що хората като поработят малко и се взимат много насериозно и винаги те трябва да са център на внимание,а това, че има хора работили много повече от тях и пак са си останали хора направо не им се вЕрва...

П.П. : Радвам се, че това не е Фейсбук и тук не можеш да изтриваш мненията на хората, които не са съгласни с теб просто ей така за кеф! mhihi

Говориш пълни безсмислици и си противоречиш, за това и те блокирах във фейса :да:
Сам казваш, че в договора ми никъде не е писало, че трябва да се застъпвам за тоя или оня. Дори и да го пишеше тоя договор вече не е в сила. Кажи ми защо ми е да го правя?
И грешиш, хората точно МАСОВО харесват bTV, защото точно МАСИТЕ са им таргет. Не ти, не някой, който има интернет и акъл и знае как да чете това, което го интересува.
Тъпотиите по войо ги гледат хора, които следят сериалите им главно, както и хората, които искат да гледат мачовете на HD.
Аз не гледам телевизия, още по-малко bTV. Бях решил да си купя телевизор, та поне докато работя там да гледам, ама не, така и не ме накара тоя период да прогледам mhihi
Кажи ми какво общо има екипа на voyo с работниците в Сопот?
Ще ти кажа - аз ако бях работник в Сопот нямаше да стоя там и да чакам да ми платят заплатата, а щях да направя нещо, за да не работя там. Точно поради тази причина и не работя там или във Видин, но пък виж - често често летя над Сопот с крило, за което сам съм си събрал парите точно поради тази причина. Даже може да се каже, че аз и другите летящи сме едни от малкото, които наливат пари в тоя град ;)
С кое съм се взел на сериозно? Че съм бил пешка в голяма фирма ли? :063: Сигурно и за това съм напуснал mhihi Ти чуваш ли се въобще mhihi

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 24 дек 2012 15:53

Не обичам бтв,мразя им черната хроника наречена "новини" . Също така и излъчват това което е изгодно на Провителството,а не това което трябва Откакто имат турски сериали отдавна с ме отървали.
Общо взето не ме грабват така както едно време.
А voyo няма да си платя.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 24 дек 2012 21:37

Ivailo написа:И грешиш, хората точно МАСОВО харесват bTV

Кой го твърди това?
Убеждавам се, че ти вечно трябва да си опозиция! Вечно и за всичко!
Т'ва войо сигурно има по-малко абонати от колкото аз имам в телефона си!
Ivailo написа:
Luciano написа:Иво, понеже те познавам, много съжалявам, че не работиш в Булсат, за да гледам как ги разтягаш на другата страна!

И съм сигурен, че ти си единствения в този форум, който може да каже нещо хубаво за пикливото воио!

Василе, това, че си ме виждал 2 пъти, не означава, че ме познаваш!

Достатъчно е за да имам впечатления и мнение за теб ;)

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Пон 24 дек 2012 22:50

супер поръчкова телевизия , махнаха господарите ,само турски сериали ,постоянно повтарят комиците ,имат много тъпи предавания (високи токчета ,часът на мама, такъв е живота,предай нататък ,бон апети и т.н) сега ако спечелят бсп само тях ще дават .

А и основното за което ги намразих , мачовете от CL ги даваха по диемите , а сега ги пускат по войо да си плащаме , а по бтв екшън само тъпите мачове ,пример ман сити и реал мадрид единя твърдо 2ри другия твърдо 4ти , сигурно имат начини и разбирам че опъват ръчната

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 25 дек 2012 1:57

Кой какво гледа от хората във форума не е меродавно. Доста хора от нас прекарват голяма част от времето си пред компютъра и не гледат толкова много ТВ.

За това кой какво гледа си има агенции, които правят изследвания. Ето и какво показва статистиката:
http://www.avtora.com/news/2012/12/10/top_50_tv_programi_v_nacionalniya_efir_za_noemvri_2012

Новини:
http://www.slusham.com/img3/1211/tv_rei ... istika.gif

Общо:
http://www.slusham.com/img3/1211/tv_reiting_10_2012.gif

Вижда се, че има тотално господстващо положение на бтв. Това, че на някои от нас това не им харесва, не означава, че тази телевизия няма своята многомилионна аудитория и не е най-гледаната ТВ в страната...

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 25 дек 2012 9:03

Пепел от рози - Боже опази тази страна!!! scare :banghead: :screwy

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Вто 25 дек 2012 9:06

Аз пък си гледам БТВ и я харесвам като телевизия !!И не се ли разберат ,Булсата си хваща пътя!!

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Вто 25 дек 2012 12:13

Въпросът е, че още 21 оператора трябва да си хванат пътя ;) Или да гледаш само БТВ с помощта на старата антена ;)

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 25 дек 2012 13:12

Това със статистиките не знам кой го вярва, то на НСИ статистиките мога да ти кажа как ги правят, та кво остава за тия mhihi
Иначе Краси Гергов до скоро (до преди 1-2 години, когато имах някакъв интерес по темата) си беше хванал целия кръг - пийпълметрия, рекламна агенция и телевизия. Отделно чрез чичко Кънчо Стойчев (с който имат близки отношения, имоти и т.н.) си държеше и агенция за "проучвания и изследвания на общественото мнение", от тия дето правят подобни статистики mhihi
Та БТВ от край време си е телевизия за обслужване на определение кръгове и интереси. Нищо значимо, което не е одобрено, не може да се промъкне да излезе в ефир там. Връзките на БТВ с бившата номенклатура са здрави и непрекъсваеми, че единственото вярно в нейните предавания може да е само прогнозата за времето.
Май сте забравили как преди няколко години, докато течеше профилактика на ретранслаторите, БТВ имала пазарен дял от 70% :063:
Нещата там са толкова дълбоки и мръсни, че нито е място да се коментира по форумите, нито пък знаете и 1% от фактите, тъй че...

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Вто 25 дек 2012 13:25

maxpayne написа: нито пък знаете и 1% от фактите, тъй че...

Грешиш, израелеца знае много повече!

Преди 2-3г бяха класирали едно радио на 3-4 място по рейтинг, а то не същаствуваше от 5г!
Дали са верни тия проучвания mhihi

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 25 дек 2012 19:30

Откак има цифрова телевизия рейтингите са много по-точни, от колкото предполагате вие...
Ама да де, те форумджиите знаят най-много...

Весели празници.. Наблегнете на масата, а не на форумите ;)

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Сря 26 дек 2012 1:25

Разликата? Данните, не ги събират, обработват и обобщават същите агенции, със същите методи? В крайна сметка, едно статистическо изследване, не е ли резултат на допитване до ограничена група хора (статистическа извадка)? Ако бъркам, поправи ме :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”