Обаче беше голям цирк докато си го взема.
Първо се бях насочил към един Asus,защото стария ми комп беше такъв.
Но попаднах на меко казано неграмотни продавачи в Ямбол.
Бях си харесал http://www.technopolis.bg/b2c/details/5 ... 56CM-XX128
Според продавача компа е с 4 ядрен процесор и бил доста добър,нямаше го в наличност и чаках няколко дена докато дойде.
През това време споделих на един приятел какво ще взимам,когато той ми каза че това комп с двуядрен процесор,нищто че е i7.. ме втресе направо.
Беше вечерта и нямаше как да отида да се скарам с някой,през това време си харесах това Леново,пишеше че го има в наличност на сайта им.
И на следващия ден след хубав скандал в магазина на технополис Ямбол,им казах че искам Леновото.
И пак за мой късмет само един и то на ветрина стоял.
Наблъскан с прахоляк и неправилно почистван.
Попитах ги дали може днес да ми дадат друг,от Сливен ако има.
Тогава шефа на технополис Ямбол взе да ми казва,че днес нямало да стане а утре,един овъртания сякаш не иска да ми вземе парите и се държеше надменно,а Сливен е на 25 км от Ямбол.
Веднага на колата и в Сливен,понеже се бяха обадили преди това,отидох и направо си го взех от там.
Момчето което го разопакова пред мен,беше доста любезно и ме изтърпя с всичките ми капризи и въпроси.
Че такива неща ... 2 -3 дена бях под пара заради тези случки.
Сега съм много доволен от избора,въпреки че ми излезна солен компа не съжалявам,понеже в близките години нямам намерение да купувам друг.