страшно няма,не може да гръмне ,петата ще по4не да се е....ва,а виенето се увели4ава(поне от музика можеш да икономисашДаскала написа:niks76 написа:абсолютно то4но определениеДаскала написа:И от това ли вие така,все едно на задна караш - такъв е звука![]()
а в бг са по евтини но пак не е без пари
niks76 написа: задния лагер на първи4ния вал;то4но под петата скорост
Байче,знаеш ли че съм долял някъде около 800 грама масло в скороститеИталианеца си е питал
да смени един семеринг и я е карал с малко масло.А май пета скорост е най=чувствителна откъм липса на масло.Та викаш ся тва може ли да се смени,а не да се купува цяла скоростна кутия?И ако се кара така,какво може да се случи в един момент - страшно ли ше стане,ке гръмне ли нешо да ме утрепе
![]()
![]()
Много интересни но незнам дали са проблеми! :)
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
niks76 написа:но ако нямаш проблем с петата скорост,сменяи лагера докато не си прецакал още нещо.успех
Франсоа,нямам никакви проблеми със скоростите,особено с пета
Ама вие лошо
Казвай сега какво трябва да се сменя?!?!
Лагер ли?
Вал ли?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре при мен се чува само м/у 30 и 45 км/ч без значение дали съм на скорост или не! Може ли проблема да е същия? А и нямам никакъв проблем със скоростите .. даже един приятел казва ... че немове скоростите да се включват толкова меко и хубаво приположение че колта е на 160 000км! Дали е същия проблема?
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми не .... аз почвам да си мисля да не е от накладка нещо! Просто само в този диапазон от скорост! чува се от дясно повечко ... а при VW кутиите са отляво повечето ... и се чува без никакво значение дали си на скорост ... на изключена от скорост с натиснат съединител или с пуснат! За лагер на главина съм 100% сигурен вече че не е защото няма и значение дали завиваш на ляво или на дясно! Супер интересно е ... а иначе и не е много силен самият шум!
..... кажете какъв лагер трябва да се смени 
Последна промяна от Даскала™ на Сря 15 ное 2006 22:30, променено общо 1 път.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”