V@lDo написа:Всеки, който се е захващал с подобно нещо знае колко време, нерви, труд и средства са вложени за да има такъв завършен вид. Затова мен ме кефи отвсякъде. Пък за разхода няма да коментирам, съвсем нормално звучи за тоя мотор.

V@lDo написа:Всеки, който се е захващал с подобно нещо знае колко време, нерви, труд и средства са вложени за да има такъв завършен вид. Затова мен ме кефи отвсякъде. Пък за разхода няма да коментирам, съвсем нормално звучи за тоя мотор.
isa написа:niikoo_1 написа:На предно предаване е само нали?
М/у другото има май още два пасата с 2.7
Да, колата е само на предно , за друг пасат с такъв мотор в БГ все още незнам.Има доста направени , но в чужбина.
isa написа:Пасата е 1.8т 2003,AWT мотор.Имам я от 5 години ,първоначално бе с чип и195 коня,последва к04-015, кулер,генерация стана около 220, и последно я направих 311кс-430нм с GT 2860 RS мотора е свален в перфектно здраве.Или идеята е макс коне без отваряне на мотор,не съм фен на отварянето.Да речем 1.8т държи 300 и спираш,2.7 битурбо до 500 пак спираш.
niikoo_1 написа:isa написа:niikoo_1 написа:На предно предаване е само нали?
М/у другото има май още два пасата с 2.7
Да, колата е само на предно , за друг пасат с такъв мотор в БГ все още незнам.Има доста направени , но в чужбина.
Всъщност май си прав, гледах снимки на един мапван в Пловдив от Маднес, но сега като гледах снимките май е твоя, а ако мотора си го взел от Спас (Враждебна) значи и другия отпадаisa написа:Пасата е 1.8т 2003,AWT мотор.Имам я от 5 години ,първоначално бе с чип и195 коня,последва к04-015, кулер,генерация стана около 220, и последно я направих 311кс-430нм с GT 2860 RS мотора е свален в перфектно здраве.Или идеята е макс коне без отваряне на мотор,не съм фен на отварянето.Да речем 1.8т държи 300 и спираш,2.7 битурбо до 500 пак спираш.
1.8Т сток държи малко повече от 300, но както и при дуги мотори трябва да се внимава с въртящия момент за да не кривне биели, старата ми кола с 1.8Т AJL мотор изкара ~340кс на сток мотор преди две години и половина и все още е в движение без да е отварян мотора и си лющи високи 12ки без проблем. С едни биели пък решаваш проблем с биелите
onty написа:Поздрави и от мен Иса,радвам се че реши да пуснеш темата за твоя пасат вьв форума.Добри резултати си изкарал при Тони,и дано все повече пасати с 300+ коне да виждаме
onty написа:Васето както винаги е подготвен с клипче.Много радва тоя льнч контрол,между другото може да се каже,че това е най силния пасат на предно в форума и в БГ ако не се льжа,като разбира се много трява да ги гоним тия аудита пусти
.Проекта е много интересен зашото тая кола има 5-6 годишна истрия и смяна на два сетьпа преди това ,и сега с 2.7т с рс4 компоненти ,като тук е мястото да кажа че моят сетьп е бившият на тази кола
и нямам никькви проблеми
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта