Грамотни ли сме?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Re: Грамотни ли сме?

Мнениеот batko_miro » Нед 30 дек 2012 20:48

Минах за малко,но нямаше особедно много хора последях 10 минутки и си тръгнах :)

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Пон 31 дек 2012 15:52

dimitar_7151 написа:здравеите колеги турбото ми пуска масло по турбопАтОщата искам да попитам кое е по Упасно да пуска масло кАм топлата или кАм студената час на турбото

mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 02 яну 2013 0:54

"E" какво имаме тук :bowdown :063:

predat0r написа:Аз също е забелязах преди няколко дена още когато е публикуваха в сайта.. Наистина е голям лъскач.. Знам в Асеновград още една двойка много запазена седи от доста време в гараж.. Човека който е караше почина преди няколко години. Има 3-ма сина всички са по чужбина.. Собственичката на колата не е продава и колата седи в гаража..

П.с Колата е подарък на собственика от единия му син който го докара от Германия.. Сега и другите двама искат дял от колата за това жената не е продава да няма сърдити :horror:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 02 яну 2013 17:49

Като се напрегна ... вероятно думата е била "човека", но трябваше да поотпусна въображението:

Заглавие: Колко газ Ви харчат колите:
Nikurlq написа:Хааааа, напрашо останах останах като треснат след като зареди и пресметнах колко харюи.
Фолксваген поло 6Н 1,6 75 кончета - разход: 30.6л за 400км - връзва се около 7,7 с двама юовекове на борда :banana но със 100 км :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Сря 02 яну 2013 20:35

Макар и да е от форума на ауди. mhihi

the jackal написа:добарден приятели.проблема на автомобила ми е 4е на празен ход стрелката на обортомера ми посдска4а леко и има леки претрисания на мотора,които ме сму6тават.маистора кадето я карах да я погледне ми каза 4е мойе да се оправи сас добавка и според него проблема е бил в запу6ени дузи.много ви моля ако някои от вас е имал са6тият проблем да пи6е.благодаря ви много приятели.

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Пон 07 яну 2013 21:12

bojidar832 написа:здравейте колеги.от извеатно време амбряжа ми преплазва,но само когато колата загрее,когато е студена няма никакъв проблем, педала си отделя по средата,защо само когато загрее става така,колата е голф 3 дизел бес турбо.

facepalm maikomila

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 11 яну 2013 22:23

:
ДАНЧО написа:
bojidar832 написа:здравейте колеги.от извеатно време амбряжа ми преплазва,но само когато колата загрее,когато е студена няма никакъв проблем, педала си отделя по средата,защо само когато загрее става така,колата е голф 3 дизел бес турбо.

facepalm maikomila

:beer Еееее то бива ,бива ама..........!!!!

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пон 11 фев 2013 16:38

lubopa4kata написа::c020 peugeot 406 new(99г.-04г.) мотор-HDI,разход 4-4.5 изван и 6-6.5 литра в града,хубав седан,с прили4ен разход и красив дуизаин ватре и ванка :wink

ФОСТАТААА :wild

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Вто 12 фев 2013 14:00

..смених дросел за6тото не ми работе6е стапковота моторче, и сега на тоя дросел ми казаха,че е миxанизама за празен хот..

:stumm Изображение

Потребителски аватар
calidad
Автомобил: Golf 4
Двигател: 2.0 AZH 4motion
Контакти:

Мнениеот calidad » Съб 16 фев 2013 21:56

radi_nrj написа:Казва де миДбас защто свири баси и средни честоти (miDtones).
Ако се загледаш в плочката с изводите ще видиш, че е щамповано кое е + и кое -. На Голф 4 мидбас и високи са монтирани заводско на вратата.

Един случай крадеца вика дръжте крадеца. "казва де ми"- занзибарски най-вероятно се изполва. Колегата най-вероятно идва от брега на слоновата кост и това му е от тамушния говор. И черешката на тортата "защто" просто класика. Най-ми харесва хъса с който прави забележката, вижда се че има някакви знания и в следващия момент тотална изцепка. То си личи че не е техническа а класическа !

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Сря 27 фев 2013 0:58

Apokaliptiko написа:Пак конфликт се за формя. Защо след като на всички каузата е една?

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 27 фев 2013 1:58

calidad написа:
Ако се загледаш в плочката с изводите ще видиш, че е щамповано кое е + и кое -. На Голф 4 мидбас и високи са монтирани заводско на вратата.

Един случай крадеца вика дръжте крадеца. "казва де ми"- занзибарски най-вероятно се изполва. Колегата най-вероятно идва от брега на слоновата кост и това му е от тамушния говор. И черешката на тортата "защто" просто класика. Най-ми харесва хъса с който прави забележката, вижда се че има някакви знания и в следващия момент тотална изцепка. То си личи че не е техническа а класическа !

Има хора, които сами се записват в темата.
:bowdown :screwy

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Сря 27 фев 2013 14:12

calidad написа:

Ако малко се замислиш ще разбереш, че и 2-те грешки са технически, а не класически. Ако следиш смисъла на текста ще разбереш, че "защто" е "защото" и явно съм изтървал едно "о". Отделно искам да си погледнеш клавиатурата и на фонетичната подредба да видиш колко е разстоянието между клавишите "с" и "д" - това по адрес забележката за "Казва де ми".

Отделно "тамушен" се пише тамошен :icon_lol

Пред "с който" се поставя запетая и пред "че" също :icon_lol

"Най-ми харесва" просто няма да го коментирам.

Кой беше крадеца, че не разбрах :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Съб 02 мар 2013 0:49

Kilara37 написа:Колеги днеска бях в един магазин на Да Да попитах за htc ,но в наличност нямаха попита ме до какви пари търся казах му някъде до 250 -260 лв и ми предложи Htc Desire X за 260лв, но се замицлих защото тевърят по скъпо към 400-450лв дори и него попитах какво му е на този тел че е толкова ефтен само му казах че се отказвам и на тръгване ми каза че съм нямал да го намеря по ефтен .Ефтен с 20-30лв разбирам но тука разликата е огромна дали не е някое менте.Тези магазини на Да Да бяха на Германос дали може да е менте.

Ника също е култов

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Съб 02 мар 2013 20:20

Dido6210 написа:Ако е студент редовно убочение може да напусне без никакво предизвестие, законо при това.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”