Грамотни ли сме?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Re: Грамотни ли сме?
dimitar_7151 написа:здравеите колеги турбото ми пуска масло по турбопАтОщата искам да попитам кое е по Упасно да пуска масло кАм топлата или кАм студената час на турбото

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
"E" какво имаме тук

predat0r написа:Аз също е забелязах преди няколко дена още когато е публикуваха в сайта.. Наистина е голям лъскач.. Знам в Асеновград още една двойка много запазена седи от доста време в гараж.. Човека който е караше почина преди няколко години. Има 3-ма сина всички са по чужбина.. Собственичката на колата не е продава и колата седи в гаража..
П.с Колата е подарък на собственика от единия му син който го докара от Германия.. Сега и другите двама искат дял от колата за това жената не е продава да няма сърдити
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като се напрегна ... вероятно думата е била "човека", но трябваше да поотпусна въображението:
Заглавие: Колко газ Ви харчат колите:
Заглавие: Колко газ Ви харчат колите:
Nikurlq написа:Хааааа, напрашо останах останах като треснат след като зареди и пресметнах колко харюи.
Фолксваген поло 6Н 1,6 75 кончета - разход: 30.6л за 400км - връзва се около 7,7 с двама юовекове на бордано със 100 км
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Макар и да е от форума на ауди.

the jackal написа:добарден приятели.проблема на автомобила ми е 4е на празен ход стрелката на обортомера ми посдска4а леко и има леки претрисания на мотора,които ме сму6тават.маистора кадето я карах да я погледне ми каза 4е мойе да се оправи сас добавка и според него проблема е бил в запу6ени дузи.много ви моля ако някои от вас е имал са6тият проблем да пи6е.благодаря ви много приятели.
- ДАНЧО
- Автомобил: Audi A4 B6
- Двигател: AVB 2003
bojidar832 написа:здравейте колеги.от извеатно време амбряжа ми преплазва,но само когато колата загрее,когато е студена няма никакъв проблем, педала си отделя по средата,защо само когато загрее става така,колата е голф 3 дизел бес турбо.

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
:
Еееее то бива ,бива ама..........!!!!
ДАНЧО написа:bojidar832 написа:здравейте колеги.от извеатно време амбряжа ми преплазва,но само когато колата загрее,когато е студена няма никакъв проблем, педала си отделя по средата,защо само когато загрее става така,колата е голф 3 дизел бес турбо.
![]()

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
lubopa4kata написа::c020 peugeot 406 new(99г.-04г.) мотор-HDI,разход 4-4.5 изван и 6-6.5 литра в града,хубав седан,с прили4ен разход и красив дуизаин ватре и ванка
ФОСТАТААА

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
..смених дросел за6тото не ми работе6е стапковота моторче, и сега на тоя дросел ми казаха,че е миxанизама за празен хот..

- calidad
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 2.0 AZH 4motion
- Контакти:
radi_nrj написа:Казва де миДбас защто свири баси и средни честоти (miDtones).
Ако се загледаш в плочката с изводите ще видиш, че е щамповано кое е + и кое -. На Голф 4 мидбас и високи са монтирани заводско на вратата.
Един случай крадеца вика дръжте крадеца. "казва де ми"- занзибарски най-вероятно се изполва. Колегата най-вероятно идва от брега на слоновата кост и това му е от тамушния говор. И черешката на тортата "защто" просто класика. Най-ми харесва хъса с който прави забележката, вижда се че има някакви знания и в следващия момент тотална изцепка. То си личи че не е техническа а класическа !
Apokaliptiko написа:Пак конфликт се за формя. Защо след като на всички каузата е една?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
calidad написа:radi_nrj написа:Казва де миДбас защто свири баси и средни честоти (miDtones).
Ако се загледаш в плочката с изводите ще видиш, че е щамповано кое е + и кое -. На Голф 4 мидбас и високи са монтирани заводско на вратата.
Един случай крадеца вика дръжте крадеца. "казва де ми"- занзибарски най-вероятно се изполва. Колегата най-вероятно идва от брега на слоновата кост и това му е от тамушния говор. И черешката на тортата "защто" просто класика. Най-ми харесва хъса с който прави забележката, вижда се че има някакви знания и в следващия момент тотална изцепка. То си личи че не е техническа а класическа !
Има хора, които сами се записват в темата.

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
calidad написа:radi_nrj написа:Казва де миДбас защто свири баси и средни честоти (miDtones).
Ако малко се замислиш ще разбереш, че и 2-те грешки са технически, а не класически. Ако следиш смисъла на текста ще разбереш, че "защто" е "защото" и явно съм изтървал едно "о". Отделно искам да си погледнеш клавиатурата и на фонетичната подредба да видиш колко е разстоянието между клавишите "с" и "д" - това по адрес забележката за "Казва де ми".
Отделно "тамушен" се пише тамошен

Пред "с който" се поставя запетая и пред "че" също

"Най-ми харесва" просто няма да го коментирам.
Кой беше крадеца, че не разбрах

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Kilara37 написа:Колеги днеска бях в един магазин на Да Да попитах за htc ,но в наличност нямаха попита ме до какви пари търся казах му някъде до 250 -260 лв и ми предложи Htc Desire X за 260лв, но се замицлих защото тевърят по скъпо към 400-450лв дори и него попитах какво му е на този тел че е толкова ефтен само му казах че се отказвам и на тръгване ми каза че съм нямал да го намеря по ефтен .Ефтен с 20-30лв разбирам но тука разликата е огромна дали не е някое менте.Тези магазини на Да Да бяха на Германос дали може да е менте.
Ника също е култов
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Dido6210 написа:Ако е студент редовно убочение може да напусне без никакво предизвестие, законо при това.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”