П.П: Като сложиш някоя хубава гума, и в един хубав слънчев, но студен ден, спреш навреме, вместо в бронята на тоя пред теб, да знаеш, че пак аз ще съм виновен

dobrinb написа:Посипвам си главата с пепел.
П.П: Като сложиш някоя хубава гума, и в един хубав слънчев, но студен ден, спреш навреме, вместо в бронята на тоя пред теб, да знаеш, че пак аз ще съм виновен
chefito написа:dobrinb написа:Посипвам си главата с пепел.
Предадох се. Сложих дебика фриго по 70лв бройката. Не мисля че е най-добрия избор ама за толкова ми стигнаха паричките.....
dobrinb написа:Дебицата е с шарката на Good Year UG 5. Освен това имам един приятел с Ауди Б4 и е много доволен, но при него са 15 цолови.
Не очаквай каквото и да е поведение при температури над 7 градуса. Те зимните гуми са си разчетени за по ниски температури
На 15 градуса асфалт почти нищо фатално,ама лятото хората си карат на 50 градуса асфалт със тяхdobrinb написа:chefito написа:...То днес като се замисля тя се е топяла по асфалта почти....беше много топъл ден....
Добре че днес Лагуната беше в сервиза за смяна на ангренаж, пистов ремък, ролки и масло, че при тези температури - не ми се мисли какво и се случва на зимната гума.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта