mely написа:...Сигурно има и такива дето си продават колите от гад но повечето си ги продават с ЕВЕНТУАЛНА ЦЕЛ ПЕЧАЛБА ...
На някои колите много са им се угадили

mely написа:...Сигурно има и такива дето си продават колите от гад но повечето си ги продават с ЕВЕНТУАЛНА ЦЕЛ ПЕЧАЛБА ...
mk5_gti написа: Тогава се показа тя черна само на 19 000км GTI 5-ца ...
mk5_gti написа:.... Когато купих колата беше на 28000 км.
mk5_gti написа:карам GTI 5 и когато го купих беше на 25000 км ...
g1br1el написа:Колеги продавам двигател от вр6 имам всичко за него без скорости телефон за вразка 0876207737
Dpop написа:Аз ще се включа с няколко нови играчки, които са деца на около 3-5 годишна възраст...
vasex написа:Имам проблем с парното колата е Голф 3 1.4 АБД проблема е следния:
Подавам газ имам парно,не подавам газ нямам парно? Що е то????
calidad написа:Това ме вдъхновява !Azev Type A 16x7,5j 4x100 et 20 и Туршия !!! Класика
Bahama man написа:По-добре иди на стенд сервиз за предници. Там имат голям опит с тези интервенции и няма да имаш проблем. Смяна на волана не е шега работа, по-добре не рискувай. Дай 10-15лв. по-добре и да ти е мирна главата. Успех!
icoico написа:feikot написа:...Един приятел ходи летата (обикновено се пада първия четвъртък на юли ) да работи в един хотел.Събира чаршафи и т.нар. спално бельо и взима 40 евро на ЧАС... !!!
Тпруууу...за тия пари трябва да мачка чаршафите преди да ги събира![]()
stefan4o написа:Iezekil написа:Ех,като вземете да чоплите...
ДА,ама за по-правилно му викам ток,бате.Щото напрежение можеш да имаш 15 волта,а тока да е 0,5 ампера.Та тогава напрежение има ама ток няма,нали???
Та ако приема,че всичко е нормално или пропорционално от към ампераж и напрежение му викам ток
О, боже![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си форумен член. Ама за по-правилно ще ти викам само член
elimn написа:Разбирам.... Тези колички са способни да те докарат до амнезия.mk5_gti написа: Тогава се показа тя черна само на 19 000км GTI 5-ца ...mk5_gti написа:.... Когато купих колата беше на 28000 км.mk5_gti написа:карам GTI 5 и когато го купих беше на 25000 км ...
Последно?
ето и един и от мен
Иванчо в час по балгарски.учителката-Деца днес ште вземем буквичката К .Тя както вийдате се пише един вертикал с две наклонени.за утре да имате за домашно по едно изречение с буквичката К.Ще ипитам един силен,среден и слаб ученик.НА дригия ден.Кирчо стани ."Киро кара колело " - браво моето момче 6 . Петре стани . Крадец крие краденото . - и още можеше моето момче 3 . Иванчо стани . Кара Колю куция каруцар клецаше кака Кера до коуперативните кокошарници кадето криеха крадените кокошки кака Кера крещеше къв кеф къв кеф къв корав кур.Браво иванчо тук има за три 6 ама намали малко глупостите .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта