Бисери от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Re: Бисери от форума

Мнениеот dlug » Чет 03 яну 2013 21:16

mely написа:...Сигурно има и такива дето си продават колите от гад но повечето си ги продават с ЕВЕНТУАЛНА ЦЕЛ ПЕЧАЛБА ...

На някои колите много са им се угадили mhihi

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пет 04 яну 2013 2:07

Изображение

Потребителски аватар
elimn
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот elimn » Съб 05 яну 2013 0:21

Разбирам.... Тези колички са способни да те докарат до амнезия.
mk5_gti написа: Тогава се показа тя черна само на 19 000км GTI 5-ца ...

mk5_gti написа:.... Когато купих колата беше на 28000 км.

mk5_gti написа:карам GTI 5 и когато го купих беше на 25000 км ...

Последно?

Потребителски аватар
passatfen
Автомобил: Vw Golf Mk7
Двигател: CLHA++
Контакти:

Мнениеот passatfen » Пон 07 яну 2013 14:21

g1br1el написа:Колеги продавам двигател от вр6 имам всичко за него без скорости телефон за вразка 0876207737

вр6 да не е модел кола mhihi

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 09 яну 2013 15:49

Dpop написа:Аз ще се включа с няколко нови играчки, които са деца на около 3-5 годишна възраст...

:shock

gamble
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gamble » Сря 09 яну 2013 19:59

Хубууу се смеете на другите ама... я покажете нещо от вас mhihi Това съм аз днес в колата , която е под снега, чийто акумулутор го няма mhihi mhihi mhihi mhihi
Няма никой вкъщи и това е :mrgreen:

EmoABS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmoABS » Сря 09 яну 2013 21:46

vasex написа:Имам проблем с парното колата е Голф 3 1.4 АБД проблема е следния:
Подавам газ имам парно,не подавам газ нямам парно? Що е то???? :042:

от темата: viewtopic.php?f=5&t=365081 :D

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Чет 10 яну 2013 22:31

calidad написа:Това ме вдъхновява !Azev Type A 16x7,5j 4x100 et 20 и Туршия !!! Класика :)

:063:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 11 яну 2013 10:00

viewtopic.php?f=7&t=365397
На въпрос дали има нещо специфично при смяна на волана със същия, но по-запазен, съветът е:
Bahama man написа:По-добре иди на стенд сервиз за предници. Там имат голям опит с тези интервенции и няма да имаш проблем. Смяна на волана не е шега работа, по-добре не рискувай. Дай 10-15лв. по-добре и да ти е мирна главата. Успех!
mhihi

Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Нед 13 яну 2013 13:09

icoico написа:
feikot написа:...Един приятел ходи летата (обикновено се пада първия четвъртък на юли ) да работи в един хотел.Събира чаршафи и т.нар. спално бельо и взима 40 евро на ЧАС... !!!

Тпруууу...за тия пари трябва да мачка чаршафите преди да ги събира :roll:

:seeex

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 14 яну 2013 14:30

ico89
Заглавие: Re: Проблем VW Golf4 1.4 повръща масло през щеката Публикувано на: Сря Фев 01, 2012 20:42
Отговори с цитат

"не но ако се направи профилактиката за която написах и описах,няма да го има проблема,а и можеби от както са станали вагини нее отваряно никога 100% и за това ражда. . ."

Колегата е достоен за хит на годината. :обичам ви

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пон 14 яну 2013 18:12

Копирано от друг автофорум:

Отзиви за мъжки гел за депилация Veet

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар растафар, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като работя в Северно море, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, който след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и самоуважението си.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...9dd27bd713d13b

Потребителски аватар
Bobcho_82
Автомобил: Golf 2
Двигател: GU+

Мнениеот Bobcho_82 » Пон 14 яну 2013 20:18

viewtopic.php?f=5&t=365935
stefan4o написа:
Iezekil написа:Ех,като вземете да чоплите...
ДА,ама за по-правилно му викам ток,бате.Щото напрежение можеш да имаш 15 волта,а тока да е 0,5 ампера.Та тогава напрежение има ама ток няма,нали???
Та ако приема,че всичко е нормално или пропорционално от към ампераж и напрежение му викам ток

О, боже :screwy :063: :bowdown scare maikomila
Ти си форумен член. Ама за по-правилно ще ти викам само член :lol:

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Пон 14 яну 2013 21:52

elimn написа:Разбирам.... Тези колички са способни да те докарат до амнезия.
mk5_gti написа: Тогава се показа тя черна само на 19 000км GTI 5-ца ...

mk5_gti написа:.... Когато купих колата беше на 28000 км.

mk5_gti написа:карам GTI 5 и когато го купих беше на 25000 км ...

Последно?

Колегата е ходил да гледа колата три пъти преди да я купи и автоджамбазите са въртяли три пъти километража! :обичам ви

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пон 14 яну 2013 22:01

Докато му уцелят цифрата бе :063:

ето и от мен от темата за вицовете-

ето и един и от мен
Иванчо в час по балгарски.учителката-Деца днес ште вземем буквичката К .Тя както вийдате се пише един вертикал с две наклонени.за утре да имате за домашно по едно изречение с буквичката К.Ще ипитам един силен,среден и слаб ученик.НА дригия ден.Кирчо стани ."Киро кара колело " - браво моето момче 6 . Петре стани . Крадец крие краденото . - и още можеше моето момче 3 . Иванчо стани . Кара Колю куция каруцар клецаше кака Кера до коуперативните кокошарници кадето криеха крадените кокошки кака Кера крещеше къв кеф къв кеф къв корав кур.Браво иванчо тук има за три 6 ама намали малко глупостите .

чудя се вица заради правописа ли е или самият виц е смешен mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”