след като я отворя на кой пинове да търся сигналът за централното, и ако случайно не достига до там каде да търся проблемът. За първи път се сблъсквам с комфорт модулът на голф 4!pas1.8mi написа:Ти питаш за съвсем друго нещо!В маншона нищо няма да стане,защото както вероятно знаеш,всяка врата си има комфорт модул,който управлява стъклото и централното.Ще трябва да отвориш проблемната врата.
Golf MK4 - Проблеми с централното заключване
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Голф 4 , схема централно заключване . Спешно!
Golf MK4 Проблем с централно заключване
при отключване и заключване задна дясна врата не се затваря .. от какво може да е това ???? - възможно ли е да има прекъснат кабел ? модела е голф 4 1.8 хай лайн 99 година
- freemax
- Автомобил: Vw Bora 4motion
- Двигател: AGR 1999
Re: проблем централно заключване голф 4
Подобен проблем с Бора (99 г. ТДИ). При заключване с дистанционото на алармата (Милениум Л) всички врати се заключват. При заключване от бутона на шофьорската врата - всички врати се заключват и веднага след това се отключва задна дясна врата.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Механизма във врата се е прецакал, и при мен беше станало така, само че на предна дясна врата, смених механизма и се оправи, лошото е че смяната е голям филм, играх си цял ден.
- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, проблема е в микороключетата на бравите!
Има два варината сваляне и ремонт, ако бравата го позвлоява или смяна на цялата брава.
Аз лично си купих 3 и едната ми я оправиха, и сега само отвреме навреме има пробле със заключването отвътре на задна лява врата, дано съм Ви помогнал
Има два варината сваляне и ремонт, ако бравата го позвлоява или смяна на цялата брава.
Аз лично си купих 3 и едната ми я оправиха, и сега само отвреме навреме има пробле със заключването отвътре на задна лява врата, дано съм Ви помогнал

- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Колеги за да не пускам нова тема питам./Прегледах доста теми по въпроса.../
1.Golf 4-проблема е само в шофьорската врата.Не иска да се отключи/заключи работи когато си поиска/алармата е слагана тук/.
Днес ходих на ключар за да я отвори защото ключалките не работеха момчето ги оправи,но проблема си остана пак работи когато си поиска-с ключа също не се отключва всеки път.Посъветва ме да сменям цялата брава.Не е ли по-добре да се отиде на електричар да прегледа мойта брава/вместо да взема от морга кой знае каква/ и кой в София може да свърши тази работа?
1.Golf 4-проблема е само в шофьорската врата.Не иска да се отключи/заключи работи когато си поиска/алармата е слагана тук/.
Днес ходих на ключар за да я отвори защото ключалките не работеха момчето ги оправи,но проблема си остана пак работи когато си поиска-с ключа също не се отключва всеки път.Посъветва ме да сменям цялата брава.Не е ли по-добре да се отиде на електричар да прегледа мойта брава/вместо да взема от морга кой знае каква/ и кой в София може да свърши тази работа?
- Vladimirov26
- Автомобил:
- Двигател:
Смени бравата 

-
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
Колеги за да не пускам нова тема питам./Прегледах доста теми по въпроса.../
Проблема е в развалено микроключе на бравата или прекъснат кабел в маншона между вратата и купето.Виж първо как са кабелите с опипване се усеща дали има прекъснат.
- d.draganova
- Автомобил: Golf 4 1998
- Двигател: AHW 1.4 16V
Re: Нов проблем с централното, Голф 4
и аз имам същия проблем със заключването на вратите, които го е имал и го е оправил нека пише къде и за колко пари ?
- dijon
- Автомобил: VW Golf MK4 1.6 SR
- Двигател: AKL 1998
Golf MK4 - централното не отключва дясната врата
Разгледах темите във форума, повечето имат въобще проблем с откл./закл. При мен е малко по-различно.
98 набор е голфа, двуврат, централното заключва, но при отключване дясната не се отваря, отваря се веднъж на 30 пъти. Отключвам я с ключ отвън. Друг вариант е с дърпане отвътре на дръжката за отваряне или с многократно цъкане на копчето за отключване от дистанционното (или от шофьорската врата), но пак не става всеки път.
Да ходя на майстор да ми запоява писти по платката за микроключа или да се опитам да сваля кората и да видя нещо, ако кажете, че въобще има нещо за самостоятелно поправяне.
98 набор е голфа, двуврат, централното заключва, но при отключване дясната не се отваря, отваря се веднъж на 30 пъти. Отключвам я с ключ отвън. Друг вариант е с дърпане отвътре на дръжката за отваряне или с многократно цъкане на копчето за отключване от дистанционното (или от шофьорската врата), но пак не става всеки път.
Да ходя на майстор да ми запоява писти по платката за микроключа или да се опитам да сваля кората и да видя нещо, ако кажете, че въобще има нещо за самостоятелно поправяне.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB -2 0 4motion
Re: Golf 4 - централното не отключва дясната врата
Здравей колега,
Имах подобен проблем дори и багажника не ми се заключваше всеки път.
Взех WD40 и пръснах в ключалката няколко пъти, при багажника малко повечко, но
от тогава прблеми нямам нито с вратата нито с багажника.
Дано да съм ти бил полезен.
Имах подобен проблем дори и багажника не ми се заключваше всеки път.
Взех WD40 и пръснах в ключалката няколко пъти, при багажника малко повечко, но
от тогава прблеми нямам нито с вратата нито с багажника.
Дано да съм ти бил полезен.
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Здр. колега.Дано ти помогне пръскането със смазка.Ако ли не,ремонт на бравата от специалист,щото свалянето и разглобяването и е цяла приказка.Другия вариант е подмяната и с друга работеща,без тия гимнастики по ремонта.Имам предна дясна и задна дясна,ако се стигне до там... по 25 за колегите 

Последна промяна от ел.техника на Вто 14 май 2013 19:39, променено общо 1 път.
- dijon
- Автомобил: VW Golf MK4 1.6 SR
- Двигател: AKL 1998
Благодаря ви за отговорите.
Ще напръскам утре ключалката (дано да стане), въобще не ми е идвало на ум, че може и нещо такова да е.
Ще пиша какво е станало. :)
Благодаря отново.
Ще напръскам утре ключалката (дано да стане), въобще не ми е идвало на ум, че може и нещо такова да е.
Ще пиша какво е станало. :)
Благодаря отново.
- izzo_
- Автомобил: VW Jetta 5 FSI
- Двигател: BVY 2006 150hp
- Контакти:
Абсолютно същия проблем имам от доста време. Когато си иска се отключва.
Една и съща грешка излиза винаги на VAG-COM:
00929 - Locking Module for Central Locking: Front Passenger Side (F221)
27-00 - Implausible Signal
Мен ме съмнява за прецакани микроключета или студена спойка. Разглобяването на модула не е сложно. Правил съм го няколко пъти. Когато имам време и не ме мързи ще го разглобя да го видя.
Погледни ТУК - много добре е обяснено.
Една и съща грешка излиза винаги на VAG-COM:
00929 - Locking Module for Central Locking: Front Passenger Side (F221)
27-00 - Implausible Signal
Мен ме съмнява за прецакани микроключета или студена спойка. Разглобяването на модула не е сложно. Правил съм го няколко пъти. Когато имам време и не ме мързи ще го разглобя да го видя.
Погледни ТУК - много добре е обяснено.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”