The black MK IV
- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: The black MK IV
Тази събота и неделя ще може да я видите на Тунинг шоуто във Варна Мол, а след това продължаваме с изолирането на цялата кола и предната линия. Предстоят скоро и промени по басс-а, че този нещо взе да става слаб 

- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Оха, отдавна бях забравил темата, защото имаше доста работа по колата. Както казах, бях решил да направя цялостна изолация на купето. Колата е отдавна завършена, горе долу ми отне 1 седмица за цялата работа(като се има в предвид, че предните врати вече бяха налепени). Изолацията, която използвах е Ground Zero, а за пода и тавана направих и още един слой K-flex 10mm
Започна се от задните врати:
По самата кора на вратата(сухата част) също е налепен K-flex. Реших, че колони в задните врати няма да ми трябват и заради това зашуших дупките за говорителите с изолация, за да не влиза излишен шум при движение от там
След това продължихме към 5-тата врата. Ефекта при нея доста се усети, когато удряше бас-а преди, вратата помръдваше, сега е доста по-добре
Доста трудно се лепеше там, но с търпение и усилие всичко става. Ето снимки преди и след:
Започна се от задните врати:
По самата кора на вратата(сухата част) също е налепен K-flex. Реших, че колони в задните врати няма да ми трябват и заради това зашуших дупките за говорителите с изолация, за да не влиза излишен шум при движение от там

След това продължихме към 5-тата врата. Ефекта при нея доста се усети, когато удряше бас-а преди, вратата помръдваше, сега е доста по-добре

- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
След работата по 5-тата врата на следващия ден изхвърлих музиката и целия багаж от багажника и се започна там. Ето и снимки от работния процес
Бяха следвани всички вдлъбнатини и извивки по купето:
Бяха следвани всички вдлъбнатини и извивки по купето:
- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Дойде ред и на тавана. Там нещата ставаха доста по-бързо, но пак имаше доста кроене 
Така изглеждаше, оригиналната изолация беше премахната.
Тук вече е налепен и K-flex-a

Така изглеждаше, оригиналната изолация беше премахната.
Тук вече е налепен и K-flex-a
- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
След това продължихме към пода. По едно време бях решил да свалям и таблото и зад него да изолирам, но се отказах, защото доста работа още щеше да се отвори, а също така и там щеше да замине доста материал.
Също така бяха прекарани нови сигнални кабели, 2ри усилвател за предната линия, който се намира под седалката. Скоро ще кача снимки и на тях
Също така бяха прекарани нови сигнални кабели, 2ри усилвател за предната линия, който се намира под седалката. Скоро ще кача снимки и на тях

- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
прави прави че да я чуем тази музика скоро 

- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Тя отдавна е готова музиката, може да се чуе по всяко време 

- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Ооо тоя лъскач съм го виждал
Още една готина четворка.Евала на собственика,гоуем си.За музиката нямам думи 

- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Щях да забравя и другa придобивка, с която се сдобих още октомври месец. Лятото отсъствах от страната и бях оставил колата на наще да я стопанисват, но уви цъкнали на плеъра рекламите и понеже не знаят как се маха панела, така го оставили и предния акумулатор си замина за жалост
При тези ватове просто нямаше как да сложа пак обикновен акумулатор, за това се сдобих с ето това ,,мъниче"

http://caraudio-bg.com/Ground-Zero-GZBP-12-3500X

При тези ватове просто нямаше как да сложа пак обикновен акумулатор, за това се сдобих с ето това ,,мъниче"

http://caraudio-bg.com/Ground-Zero-GZBP-12-3500X
- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и една по-актуална снимка от тази зима 

- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Края на февруари предстои смяна на целия комплект маховик,,съединител и т.н. и евентуално предна броня от R32. Може да дадете идеи колегите, които вече са си закупили кои са по качествени и горе-долу на добри пари 

- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
Една по-стара снимка, още с оригиналните фарове
---->

Последна промяна от p.kolev на Пон 14 яну 2013 23:41, променено общо 2 пъти.
- vencigti
- Автомобил: GOLF 4 GTI 1.8T
- Двигател: AGU 2000
Голфа е супер колега.А за музиката нямам думи просто

- p.kolev
- Автомобил:
- Двигател:
От 1 месец колата е с нов комплект съединител и маховик на Sachs. Коренна разлика във вървенето и шума на двигателя
Днеска се сдобих и с така желания трилъчев волан, до края на седмицата се надявам да пристигне. Следващите планове са алуминиеви педали от ТТ и хромиран ключ за фаровете. Някой колега ако продава да драска ЛС.
Ето една снимка все още със зимния сетъп

Ето една снимка все още със зимния сетъп