От едносекционни към двусекционни фарове проблем ?
- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
От едносекционни към двусекционни фарове проблем ?
Проблемът е следния, бях с едносекционни фарове и сега ги смених с двусекционни направих мост в бу6ониерата за да имам едновременно и къси и дълги, и от тук проблема ми е следния, светят слабоооо имам ксенон на късите и лупи, възможно ли слабото светене да се дължи на направения мост в бу6ониерата
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: От едносекционни към двусекционни фарове проблем ?
Не . Измери колко е напрежението идващо към фара / на секция къси и на дълги/.
Ако си слагал преди 100Вт -и крушки имаш нагорел превклчвател. Виж и масите към фаровете.
При ниско напрежение на фаровете веригата е ключ, превключвател къси/ дълги, може и нагоряла бушониера с гнездата за фаровете.
Ако си слагал преди 100Вт -и крушки имаш нагорел превклчвател. Виж и масите към фаровете.
При ниско напрежение на фаровете веригата е ключ, превключвател къси/ дълги, може и нагоряла бушониера с гнездата за фаровете.
- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм слагал 100 ватови колега преди колата си беше с едносекционни фарове и биксенон и светеха супер но заради визията сложих тези сегашните и сега е кофти да се кара през нощта. А за бушониерата мисля 4е вси4ко си е в ред просто си мисля 4е от този мост които направих е възможно да стада напрежението и от там светенето е слабо. Но съм на път да сменя фаровете и да си взема FK с два рефлектора без лупи но за момента търся.
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Ako фаровете са тези от гаража ти с трите секции и господ да слезе не може да ти помогне.Не са виновни мостове и нагорели превключватели,просто фаровете толкова си светят,даже с обикновени крушки са все едно караш на габарити,а ти поне си с ксенон.Няма как да се реши проблемът ти докато си с тези свещници.Още повече преди си бил с рефлекторен фар с ксенон който свети като боен фар
.С времето или ще свикнеш или някой ден ще се изнервиш и ще си сложиш старите,ако не си ги продал или ще си купиш нови свестни фарове.Аз лично направих второто и сега всичко си е перфектно-имам Ауди А4 където ми се случи абсолютно същото като на теб,от прост едносекционен фар минах на двусекционни Сонар,а накрая ги изхвърлих и си купих оригинални с лупи и сега светят като слънце.

- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
Ако сложа д два рефлектора със сигурност 6те е по добре от сега то и аз търся сега FK, мерси колега поздрави
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”