Аз съм на работа в момента и малко не може да се тества, но и двете телевизии може да се гледат през интернет, или поне има "гледай на живо".
Ако толкова ми домъчнеят ще ги гледам.
Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Re: Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?
rokera671 написа:Сега идвам от офис на Виваком .За 2 приемника около 15 лв,колкото Булсата .Приемниците са HD ,Подписах 2 години договор и чакам 6 февруари за тогава ме определиха за монтаж.
Мен ми определиха 4-ти, ама подписах на 11-ти. Явно не само в Пловдив е голямото прехвърляне

hooligans написа:rokera671 написа:Сега идвам от офис на Виваком .За 2 приемника около 15 лв,колкото Булсата .Приемниците са HD ,Подписах 2 години договор и чакам 6 февруари за тогава ме определиха за монтаж.
Тия 2 приемника с една карта ли вървят или се лъжа![]()
![]()
Не е истина просто, колко лесно се манипулират хората
Жоре, втория приемник ти е по 2.40 на месец. Явно е подписал като мен на стандартната тарифа 14.80, сега с прИмоцията на 12.80 и 2.40 втория приемник
Stivi написа:Да мина на 2 ГОДИШЕН договор към ВиваШит /за HD да си пусна и техен нет/за да гледам БоклукТВ и ДудукТВ при положение че след 2 МЕСЕЦА ще се излъчват безплатно цифрово а в момента ги хващам с антена от 2лв /на телевизора на бабата понеже на мен не ми трябват/Дали съм толкова тъп ??? Май не съм ама доста хора сякаш са яли нещо много развалено и го правят
И приемник, колега, и приемник трябва - от 60 до 90 лева според цифровизация.бг
П.П.: И преди да сте ми ревнали всички за Глистопад и т.н. да ви кажа какво ми хареса повече във вивата - HD приемник, повече научно-популярни програми, защото аз гледам САМО това по така наречения Телевизор, за всичко друго си имам комп!!! И не на последно място жената иска да гледа програми за готвене (Fiesta, 24 kitchen) и т.н. Булсатком били българи и кво от това ? Първо имам оскъпяване от 2-3 лева на месец, второ за HD оборудването ще искат пари, трето за включване, четвърто допълнителна такса ИНСТАЛАЦИЯ за втори Sd приемник 9 лв, а за втори HD 68 лева

Последна промяна от azrod на Пон 14 яну 2013 16:11, променено общо 1 път.
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кви са тия цени 9 лева за втори приемник?
Аз плащам 1лв за допълнителен приемник.
Имам 4 приемника, един от които е ХД.
Аз плащам 1лв за допълнителен приемник.
Имам 4 приемника, един от които е ХД.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
azrod написа:да ви кажа какво ми хареса повече във вивата - HD приемник, повече научно-популярни програми, защото аз гледам САМО това по така наречения Телевизор,
Да,те щото БСК не дават HD приемници

http://www.bulsat.com/promo.php
освен същия този приемник получаваш и 3 месеца пълен пакет с HD +2 месеца икономичен което са към 68лв с които покриваш първоначалната такса и ти остават доста а и след 1г. оборудването си е твое а при вивата си е все тяхно

"Еднократна такса от 140 лв. за приемник се заплаща при сключване на безсрочен договор или повреда на приемника по вина на клиента.
ако недай си боже има токов удар и улети приемника....айде 140 камъка за нов-при БСК щом не работи се сменя без да те питат какво му е станало ! За това че ако искаш да ползваш екстри при шита ти трябва и техен нет пък то без телефон нямало нет да не коментираме,айде без мен на тоя мазен курбан

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
9 лв имах предвид за инсталация на втория приемник, 68 за инсталация на HD.
За стандартните абонати си е по 2 лв отгоре за следващ приемник, това че някога някой си е заварил на по 1 лв е друга бира.
А скапаното им оборудване и на едните и на другите хич не ми е притрябвало. Много добре го видях в началото на декември как го дават това оборудване - срещу 68 лева един познат си купи, щото им е клиент, ама нейсе. Stivi, ти да не работиш случайно за БСК, че така яростно ги защитаваш все едно са ти бащиния ?
За стандартните абонати си е по 2 лв отгоре за следващ приемник, това че някога някой си е заварил на по 1 лв е друга бира.
А скапаното им оборудване и на едните и на другите хич не ми е притрябвало. Много добре го видях в началото на декември как го дават това оборудване - срещу 68 лева един познат си купи, щото им е клиент, ама нейсе. Stivi, ти да не работиш случайно за БСК, че така яростно ги защитаваш все едно са ти бащиния ?
- Mustang GT-R
- Автомобил:
- Двигател:
azrod написа:9 лв имах предвид за инсталация на втория приемник, 68 за инсталация на HD.
Май не е само той. Доста кадри на Булсатком се крият във форума.

Последна промяна от Mustang GT-R на Пон 14 яну 2013 16:26, променено общо 1 път.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
azrod написа: Stivi, ти да не работиш случайно за БСК, че така яростно ги защитаваш все едно са ти бащиния ?
Не,даже сега си плащам допълнително Синемакс за да си взема след 2 месеца втори HD приемник без пари което не ми харесва,но плюсовете в сравнение с Вивашит са много повече от минусите затова през ум не ми минава да си давам парите на Цветан Василев

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не мога да разбера защо сте се хванали за гушите заради една телевизия ама .............
Моето мнение по темата е , че няма смисъл да плащам за нещо което е безплатно (BTV и TV7) еле пък като ги цифровизират , айде нема нужда.Що се отнася до филмовите канали на БТВ , просто няма как да ми харесват с тези 10-15 годишни сериали и филми дето съм ги гледал преди сума години . От Булсатком няма да се откажа за сега по две основни причини първата е , че от както съм им клиент не съм имал НИТО ЕДИН проблем стях, а втората е , че не искам да съм поредния вързал се на на плана на корпорация която е решила че като ми спре една телевизия и веднага ще стана техен клиент независимо какви мизерници са.
Моето мнение по темата е , че няма смисъл да плащам за нещо което е безплатно (BTV и TV7) еле пък като ги цифровизират , айде нема нужда.Що се отнася до филмовите канали на БТВ , просто няма как да ми харесват с тези 10-15 годишни сериали и филми дето съм ги гледал преди сума години . От Булсатком няма да се откажа за сега по две основни причини първата е , че от както съм им клиент не съм имал НИТО ЕДИН проблем стях, а втората е , че не искам да съм поредния вързал се на на плана на корпорация която е решила че като ми спре една телевизия и веднага ще стана техен клиент независимо какви мизерници са.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
vasko01 написа:Не мога да разбера защо сте се хванали за гушите заради една телевизия ама .............

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Егати случая, само аз ли не гледам телевизия!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
vasko01 написа:.............
Моето мнение по темата е , че няма смисъл да плащам за нещо което е безплатно (BTV и TV7) еле пък като ги цифровизират , айде нема нужда......
В столицата се ловят, нооооо София не е българия, като знам някога за да ловиме телевизия какви антени опъвахме на 12 метра 1 цол тръба и никога не хванахме нищо чисто мъкаааааа, припомнихме си го сега като изрязаха мрежата на близу лятото и се наложи няколко дни да се стои без телевизия. Пък старците на село между два баира кулите зад тях, нищо абсолютно не се лови, та не е панацея безплатното им излъчване
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
а дано спрат всичките телевизии и интернет 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
LILO&STICH написа:а дано спрат всичките телевизии и интернет
Сакън

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:LILO&STICH написа:а дано спрат всичките телевизии и интернет
Сакън
и телефоните

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LILO&STICH написа:stefan4o написа:LILO&STICH написа:а дано спрат всичките телевизии и интернет
Сакън
и телефоните
това ще е апокалипсис по-страшен и от падането на астероид на Земята.
спре ли нета и изобщо прецакат ли се и спътниците ще е голям цирк

Върни се в “ОФФ-Топик - други”