Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
владислав
Автомобил: Seat Leon ST
Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC

Re: Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?

Мнениеот владислав » Пон 14 яну 2013 14:26

Аз съм на работа в момента и малко не може да се тества, но и двете телевизии може да се гледат през интернет, или поне има "гледай на живо".
Ако толкова ми домъчнеят ще ги гледам.

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пон 14 яну 2013 14:51

rokera671 написа:Сега идвам от офис на Виваком .За 2 приемника около 15 лв,колкото Булсата .Приемниците са HD ,Подписах 2 години договор и чакам 6 февруари за тогава ме определиха за монтаж.

Мен ми определиха 4-ти, ама подписах на 11-ти. Явно не само в Пловдив е голямото прехвърляне :)
hooligans написа:
rokera671 написа:Сега идвам от офис на Виваком .За 2 приемника около 15 лв,колкото Булсата .Приемниците са HD ,Подписах 2 години договор и чакам 6 февруари за тогава ме определиха за монтаж.

Тия 2 приемника с една карта ли вървят или се лъжа mhihi :screwy
Не е истина просто, колко лесно се манипулират хората :bowdown

Жоре, втория приемник ти е по 2.40 на месец. Явно е подписал като мен на стандартната тарифа 14.80, сега с прИмоцията на 12.80 и 2.40 втория приемник

Stivi написа:Да мина на 2 ГОДИШЕН договор към ВиваШит /за HD да си пусна и техен нет/за да гледам БоклукТВ и ДудукТВ при положение че след 2 МЕСЕЦА ще се излъчват безплатно цифрово а в момента ги хващам с антена от 2лв /на телевизора на бабата понеже на мен не ми трябват/ :shock Дали съм толкова тъп ??? Май не съм ама доста хора сякаш са яли нещо много развалено и го правят :screwy

И приемник, колега, и приемник трябва - от 60 до 90 лева според цифровизация.бг

П.П.: И преди да сте ми ревнали всички за Глистопад и т.н. да ви кажа какво ми хареса повече във вивата - HD приемник, повече научно-популярни програми, защото аз гледам САМО това по така наречения Телевизор, за всичко друго си имам комп!!! И не на последно място жената иска да гледа програми за готвене (Fiesta, 24 kitchen) и т.н. Булсатком били българи и кво от това ? Първо имам оскъпяване от 2-3 лева на месец, второ за HD оборудването ще искат пари, трето за включване, четвърто допълнителна такса ИНСТАЛАЦИЯ за втори Sd приемник 9 лв, а за втори HD 68 лева :horror: иииии едва тогава като ти изтече договора си свободен. Близуту пък са си таковали таковата с тея некачествени услуги... Емммм съжалявам няма да си тичам против интереса!

Последна промяна от azrod на Пон 14 яну 2013 16:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koziak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koziak » Пон 14 яну 2013 15:17

Кви са тия цени 9 лева за втори приемник?
Аз плащам 1лв за допълнителен приемник.
Имам 4 приемника, един от които е ХД.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 14 яну 2013 15:32

azrod написа:да ви кажа какво ми хареса повече във вивата - HD приемник, повече научно-популярни програми, защото аз гледам САМО това по така наречения Телевизор,

Да,те щото БСК не дават HD приемници mhihi Я прочети това тук:
http://www.bulsat.com/promo.php
освен същия този приемник получаваш и 3 месеца пълен пакет с HD +2 месеца икономичен което са към 68лв с които покриваш първоначалната такса и ти остават доста а и след 1г. оборудването си е твое а при вивата си е все тяхно :не: и няма такива "селски номера" като при вивашит
"Еднократна такса от 140 лв. за приемник се заплаща при сключване на безсрочен договор или повреда на приемника по вина на клиента.
ако недай си боже има токов удар и улети приемника....айде 140 камъка за нов-при БСК щом не работи се сменя без да те питат какво му е станало ! За това че ако искаш да ползваш екстри при шита ти трябва и техен нет пък то без телефон нямало нет да не коментираме,айде без мен на тоя мазен курбан :banghead:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Пон 14 яну 2013 16:20

9 лв имах предвид за инсталация на втория приемник, 68 за инсталация на HD.
За стандартните абонати си е по 2 лв отгоре за следващ приемник, това че някога някой си е заварил на по 1 лв е друга бира.
А скапаното им оборудване и на едните и на другите хич не ми е притрябвало. Много добре го видях в началото на декември как го дават това оборудване - срещу 68 лева един познат си купи, щото им е клиент, ама нейсе. Stivi, ти да не работиш случайно за БСК, че така яростно ги защитаваш все едно са ти бащиния ?

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Пон 14 яну 2013 16:25

azrod написа:9 лв имах предвид за инсталация на втория приемник, 68 за инсталация на HD.
За стандартните абонати си е по 2 лв отгоре за следващ приемник, това че някога някой си е заварил на по 1 лв е друга бира.
А скапаното им оборудване и на едните и на другите хич не ми е притрябвало. Много добре го видях в началото на декември как го дават това оборудване - срещу 68 лева един познат си купи, щото им е клиент, ама нейсе. Stivi, ти да не работиш случайно за БСК, че така яростно ги защитаваш все едно са ти бащиния ?

Май не е само той. Доста кадри на Булсатком се крият във форума. mhihi

Последна промяна от Mustang GT-R на Пон 14 яну 2013 16:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 14 яну 2013 16:25

azrod написа: Stivi, ти да не работиш случайно за БСК, че така яростно ги защитаваш все едно са ти бащиния ?

Не,даже сега си плащам допълнително Синемакс за да си взема след 2 месеца втори HD приемник без пари което не ми харесва,но плюсовете в сравнение с Вивашит са много повече от минусите затова през ум не ми минава да си давам парите на Цветан Василев death

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Пон 14 яну 2013 17:30

Не мога да разбера защо сте се хванали за гушите заради една телевизия ама .............

Моето мнение по темата е , че няма смисъл да плащам за нещо което е безплатно (BTV и TV7) еле пък като ги цифровизират , айде нема нужда.Що се отнася до филмовите канали на БТВ , просто няма как да ми харесват с тези 10-15 годишни сериали и филми дето съм ги гледал преди сума години . От Булсатком няма да се откажа за сега по две основни причини първата е , че от както съм им клиент не съм имал НИТО ЕДИН проблем стях, а втората е , че не искам да съм поредния вързал се на на плана на корпорация която е решила че като ми спре една телевизия и веднага ще стана техен клиент независимо какви мизерници са.

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пон 14 яну 2013 18:20

vasko01 написа:Не мога да разбера защо сте се хванали за гушите заради една телевизия ама .............

Моето мнение по темата е , че няма смисъл да плащам за нещо което е безплатно (BTV и TV7) еле пък като ги цифровизират , айде нема нужда.Що се отнася до филмовите канали на БТВ , просто няма как да ми харесват с тези 10-15 годишни сериали и филми дето съм ги гледал преди сума години . От Булсатком няма да се откажа за сега по две основни причини първата е , че от както съм им клиент не съм имал НИТО ЕДИН проблем стях, а втората е , че не искам да съм поредния вързал се на на плана на корпорация която е решила че като ми спре една телевизия и веднага ще стана техен клиент независимо какви мизерници са.

:да: :да: много точно казано такъв е замисления план и като гледам половината българия действа точка по точка по плана начертан от виваком и сие.И кой каза че няма научно полулярни канали по булсат ше ме прощавате ама те са повече от на виватела като пакета на БСК ми е премиум а на виваком стандарт като общия брой канали са еднакви над 60.

Потребителски аватар
muns61
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот muns61 » Пон 14 яну 2013 18:28

Егати случая, само аз ли не гледам телевизия!

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 14 яну 2013 19:17

vasko01 написа:.............

Моето мнение по темата е , че няма смисъл да плащам за нещо което е безплатно (BTV и TV7) еле пък като ги цифровизират , айде нема нужда......

В столицата се ловят, нооооо София не е българия, като знам някога за да ловиме телевизия какви антени опъвахме на 12 метра 1 цол тръба и никога не хванахме нищо чисто мъкаааааа, припомнихме си го сега като изрязаха мрежата на близу лятото и се наложи няколко дни да се стои без телевизия. Пък старците на село между два баира кулите зад тях, нищо абсолютно не се лови, та не е панацея безплатното им излъчване

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 14 яну 2013 19:22

а дано спрат всичките телевизии и интернет mhihi

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 14 яну 2013 19:22

LILO&STICH написа:а дано спрат всичките телевизии и интернет mhihi

Сакън scare

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 14 яну 2013 19:23

stefan4o написа:

Сакън scare

и телефоните :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Пон 14 яну 2013 19:40

LILO&STICH написа:
stefan4o написа:

Сакън scare

и телефоните :Mr Green Fun

това ще е апокалипсис по-страшен и от падането на астероид на Земята.
спре ли нета и изобщо прецакат ли се и спътниците ще е голям цирк :)...ще оцелее само тоя който знае как се държи мотиката :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”