Dona Perfecta Golf IV 1.8T AGU
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:
Re: Моята принцеса "Dona Perfecta" Golf IV 1.6 SR
Стига де .. И в такъв случай, какво е решението?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Мите, лошото е, че при винтовото окачване, няма начин да се рамине без фланци - никакъв при това. Гайката която държи пружината слиза доста ниско и започва гумата да стърже в нея, или по-лошо джантата - затова са и нужни. Алекс, най добре както те посъветваха, монтирай окачването и премери колко милиметрови фланци ще са ти нужни и тогава направи. Страшно доволен съм от фланците на колегата "величков" - прави ги по твое искане, с центриращ или без центриращ отвор - общо взето каквито искаш 

- zarka.zlobarka
- Контакти:
6669 написа: Страшно доволен съм от фланците на колегата "величков" - прави ги по твое искане, с центриращ или без центриращ отвор - общо взето каквито искаш
Без вибрации при ускорение и тресене на волана?

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
При мен никога не е имало проблеми с вибрации и тресене. Заедно със смяната на окачването, проверката на ходовата част и перфектното изчистване на окисление(ръжда) по контактната площ на фланеца, за най-сигурно минавам и стенд накрая - не съм срещал подобни проблеми 

- wmalevski
- Автомобил: Golf Mk5
- Двигател: R32 DSG
Карах с фланци на Величков, не съм имал проблем никога, моите бяха с централен отвор.
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Фланците, задължително са СЪС централен отвор, при това, същия да пасва на главината, и да има и борд който да центрира джантата, в противен случай се получава едно безкрайно ....... хлопкане..., вече друг е въпроса че трябва размерът им в дебелина да е гарантиран/калиброван/, а също така и да имат добра успоредност на контактните повърхнини-физика за 8-ми клас.....
Всичко останало, изключаещо от горното си е опит за самоубийство, имайки предвид така да се каже "злокобната"/неприятна на всички непросветени/ сила на "Таос" срязване.- САПРОМАТ.
Всичко останало, изключаещо от горното си е опит за самоубийство, имайки предвид така да се каже "злокобната"/неприятна на всички непросветени/ сила на "Таос" срязване.- САПРОМАТ.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
То малко като реклама става, но и аз отпред съм с фланци от величков и проблеми нямам. 5мм стоманени без втулка, при тези размери има достатъчно място джантата да стъпи на централния отвор на главината.
Ако фланците са без промяна на централния отвор мисля, че минимума като размер за втулка беше 13мм, на по-малки няма как да стане. Аз лично не бих рискувал отпред да карам само на болтове.
Разликата между предната и задната ос е 19мм в полза на предната, щом искаш предните и задните гуми да са на едно ниво трябва с това да се съобразиш - както каза отзад си с 13мм значи за отпред трябват 3-4мм, стида окачването да позволи както споделиха няколко колеги преди мен
Ако фланците са без промяна на централния отвор мисля, че минимума като размер за втулка беше 13мм, на по-малки няма как да стане. Аз лично не бих рискувал отпред да карам само на болтове.
Разликата между предната и задната ос е 19мм в полза на предната, щом искаш предните и задните гуми да са на едно ниво трябва с това да се съобразиш - както каза отзад си с 13мм значи за отпред трябват 3-4мм, стида окачването да позволи както споделиха няколко колеги преди мен
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Досега съм карал само с алуминиеви фланци FK - 3mm, 10mm, 13mm и 17mm и никога при никаква скорост не е имало вибрации или тресене. Само 3мм-овите бяха шайби, всички останали са с ръб където да легне джантата.
- zarka.zlobarka
- Контакти:
Някой да има информация, кога окончателно спират снеговалежите, че май очакването чука на вратата .. 
Заради тези фланци, явно ще се наложи да се монтира по-рано, отколкото бях предвидила.

Заради тези фланци, явно ще се наложи да се монтира по-рано, отколкото бях предвидила.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
около велик ден обстановката ще се нормализира и се очакват затопляния
- Viktor Cankov
- Автомобил:
- Двигател:
За Shark fin антенка мислила ли си 

- zarka.zlobarka
- Контакти:
Не, антета си имам.
Твърде късно ..

Tipsy написа:около велик ден обстановката ще се нормализира и се очакват затопляния
Твърде късно ..

- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
А то една година в Габрово и за 24 май падна сняг
.