Казаха ми, че официално нищо не може да направят, но след като им изпратих снимки на двете коли направо

След ден вече бяха отворена книга /домашни адреси, училища/ "криминален контингент" с покровителство на ниско ниво /мошеници на дребно/
Той няма никакви официални доходи от доста години а жена му и тя обича да прибира не заслужени пари.
Как попадна на тази измет ме питат

Предложенията им са брутални:
Закъснение от училите.
До седмица да ме потърсят в да ми върнат парите(който са в повече) с лихвите.
На сервиза да му стане тежко. Колата въобще не е правена и няма да се прави даже ме питаха дали съм синорен, че съм я подпрял че на снимките не личало. И да обсъдят разценките.
Жена му да не си намери повече работа в града и околностите.
Да конфискуват таралясника и да го минат през пресата за коли и да ми върнат парите.
Случайно в дискотеката цялото им сепаре да се запозна с асфалта отпред.
Да грейне факла пред блока им.
Да го повозят в буса.
И много други извращения, но съм човек преди всичко и разчитам, че всеки ще си намери майстора пари се изкарват колкото и да е трудно.От опит знам, че "Два остри камъка брашно не мелят" по душа съм мек човек, колко и да заблуждава външния ми вид.
Какъв купон си спретнах

Там чух и израза свещи да си купят с парите ти.

Не им мисля лошо/нито пък добро но вече се убедих, че не всички сме хора...............и не е нужно да се озлобявам зарад едни боклуци към всички.
В сервиза даже имаше предложение да се напише двустранен протокол с коренно различна ситуация и така щяло да дам по малко кеш

Не ми е проблем да направя тези измет публично достояние чрез снимките, но от човечност не ги качвам.
За някои колега тези пари може да се нищо, но на мен ми трябват 3 месеца да ги спестя.
Вече съм ги прежалил

Винаги имайте едно да ум, че не всички са човечни, но аз се опитвам да бъда към всички.........дано сме повече такива в родната Татковина.