нов GOLF 4motion hi-line
Re: нов GOLF 4motion hi-line
ами не само за град , въртя наоколо , но все пак 2.0 наистина е много по-пъргав , при мен дилемата беше както казват старите майстори дали ще му тежи дупето на 1.6 , и наистина спряма 2.0 му тежи дупето , оня е резачка и това е яко
Ще бъде с двулитровка

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
За 2.0 CR може да е рано да се пита но... Проблемите с глава-блок, и дюзи надявам се отдавна са забравени... 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
gstg написа:ами не само за град , въртя наоколо , но все пак 2.0 наистина е много по-пъргав , при мен дилемата беше както казват старите майстори дали ще му тежи дупето на 1.6 , и наистина спряма 2.0 му тежи дупето , оня е резачка и това е якоЩе бъде с двулитровка
Правилен изобор.

StS написа:За 2.0 CR може да е рано да се пита но... Проблемите с глава-блок, и дюзи надявам се отдавна са забравени...
Рано е определено. С дюзи проблем няма да има, защото няма такива.

Имах предишния пасат с кръглите стопчета с 2.0 и 4motion съм един от късметлийте да сменят няколко дюзи , рейка и един познат чупи глава-блок на изхода на търново и му смениха пасата с нов .... абе познавам до някъде проблемите на марката но ми е по- интересна от други , просто свикнах на активен 4 motion и ми допада, за справки вчера се попистих с един ix35 - това е шега с автомобилите 4х4 , сериозно
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”