нов GOLF 4motion hi-line

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
gstg
Автомобил:
Двигател:

Re: нов GOLF 4motion hi-line

Мнениеот gstg » Чет 17 яну 2013 18:25

ами не само за град , въртя наоколо , но все пак 2.0 наистина е много по-пъргав , при мен дилемата беше както казват старите майстори дали ще му тежи дупето на 1.6 , и наистина спряма 2.0 му тежи дупето , оня е резачка и това е яко :mrgreen: Ще бъде с двулитровка

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Чет 17 яну 2013 20:35

За 2.0 CR може да е рано да се пита но... Проблемите с глава-блок, и дюзи надявам се отдавна са забравени... :beer

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Пет 18 яну 2013 10:22

gstg написа:ами не само за град , въртя наоколо , но все пак 2.0 наистина е много по-пъргав , при мен дилемата беше както казват старите майстори дали ще му тежи дупето на 1.6 , и наистина спряма 2.0 му тежи дупето , оня е резачка и това е яко :mrgreen: Ще бъде с двулитровка

Правилен изобор. :да: С 1,6 мога да ти гарантирам че през няколко дни ще се питаш защо не си взел 2.0 :да:

StS написа:За 2.0 CR може да е рано да се пита но... Проблемите с глава-блок, и дюзи надявам се отдавна са забравени... :beer

Рано е определено. С дюзи проблем няма да има, защото няма такива. mhihi На теория всякакви грижи с главите също трябва да са изчистени. А и само като запалиш сутрин КР и ПД разбираш че това са магаре и космос. :beer

Потребителски аватар
gstg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstg » Пет 18 яну 2013 11:17

Имах предишния пасат с кръглите стопчета с 2.0 и 4motion съм един от късметлийте да сменят няколко дюзи , рейка и един познат чупи глава-блок на изхода на търново и му смениха пасата с нов .... абе познавам до някъде проблемите на марката но ми е по- интересна от други , просто свикнах на активен 4 motion и ми допада, за справки вчера се попистих с един ix35 - това е шега с автомобилите 4х4 , сериозно

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”