И за пореден път - не е задължително колата да е най-икономична при оборотите, в които двигателят достига максималния въртящ момент.
Да ,но е факт ,че този двигател е най-икономичен около 2000 -2500 оборота.
И за пореден път - не е задължително колата да е най-икономична при оборотите, в които двигателят достига максималния въртящ момент.
а моите лични впечатления са много далеч от това, което пишат повечето тук във форума - някакви 110км/ч, после при макс. въртящ момент ... еми, извинявай, ама на АБФ-а, с който съм си играл да се влача с 60км/ч за експеримента да тествам минимален разход - максималният му въртящ момент е към 4800об/мин - с тези обороти на 5-а е някъде към 160км/ч, че и нагоре, има ли някой разумен човек, който да повярва, че тогава е най-икономичен?Quottzot написа:...Сигурен съм че няма някаква универсална скорост при всички автомобили, при която са най-икономични...
myrshavija написа:За обосновката - ще го напиша отново:
Колите, на които съм си играл да тествам минимален разход са бензинови атмосферки, някои от които на газ и едно 1.9 тди пд в Октавия2. При всички, минималният разход е под 90км/ч, по-скоро между 60 и 80. Това е много вярно:а моите лични впечатления са много далеч от това, което пишат повечето тук във форума - някакви 110км/ч, после при макс. въртящ момент ... еми, извинявай, ама на АБФ-а, с който съм си играл да се влача с 60км/ч за експеримента да тествам минимален разход - максималният му въртящ момент е към 4800об/мин - с тези обороти на 5-а е някъде към 160км/ч, че и нагоре, има ли някой разумен човек, който да повярва, че тогава е най-икономичен?Quottzot написа:...Сигурен съм че няма някаква универсална скорост при всички автомобили, при която са най-икономични...
Сега за 1.8 моно и тия 2500об/мин - давам каса бира и плащам горивото на този, който ми демонстрира, че 1.8 моно е по-икономичен на 2500об/мин, отколкото на 1800об/мин. Има ли желаещи? Когато се намери такъв, тогава ще стане "факт". В момента за мен това са празни приказки.
Аз вярвам на това, което съм тествал, а не на измислиците за макс. въртящ момент и икономия. Вероятно на много дизели минималният разход е близо до макс. въртящ момент на мотора на най-високата предавка. Но моите впечатления са други - Октавията харчеше най-малко ПОД макс. въртящ момент на 5-та, ПРЕДИ да надуе турбото - някъде около 60км/ч. Имах време и работа на другия край на София късно вечерта и карах 40-50км на 5-та с 60км/ч - показанията на МФА-то паднаха под 4л/100км, а то показваше доста вярно - като на нова кола. Карал съм с 90км/ч същата Октавия - е, разходът е твърдо НАД 4/100.
Iezekil написа:В завода са казали 5,8/100 при 90 извънградско за седана.
Съгласен съм с последните няколко поста.Не съм го споменавал до сега,но имах едно лято задължението да пътувам всяка вечер по около 80 км.извънградско.Поради физическа умора и път осеян с ограничителни знаци от сорта на 40-50, се тътрех всяка вечер като костенурка.Не помня скороста си,но не е надвишавала 60.В този период горенето ми падна адски много,под стандартното.Принципно под 8/100 газ не падам когато карам с 90.
Iezekil написа:...моята кутия е късичка и колата си върви без проблем с 1200 оборота на 5-та..
Потребители, разглеждащи този форум: neznaiko и 79 госта