Нека бъдем добри и за други деца
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Sara01
- Автомобил:
- Двигател:
vaskoto1 написа:по коледа всичко куцо и сакато политик или какъвто там боклук се сеща да се прави на човечен/милосърден. коледата спокойно можеме да я пропуснеме-важното е да се сетиме в друг, обикновен ден-тогава на никой не му пука за децата!
Васето е адски прав!!! Предполагам всички разбраха на какво се зарадваха децата?! Едва ли чак толкова на мателиалните неща. И защо за бога, всички се сещат,че тези деца съществуват точно по празниците, и защо точно тогава решават,че те имат нужда от тяхната помощ?! Аз си мисля,че така си успокояват гузната съвест! Та тези деца са част от нашето ежедневие, и ние трябва да сме до тях в обикновените дни!
Мисля, да продължим нашето начинание и то точно под това мото "Да бъдем добри в един по-различен ден!" и като подходящ период за това намирам края на януари - началото на февруари. Хубаво е да помислим преди това, да огледаме дома на който се спрем, да направим предварително проучване и след това да обявим началото на акцията. Трябва време за организация. Разбирам желанието ви, моето не е по-малко, защото вярвайте ми, когато чуете от едно дете спонтанно да изрече - ТОВА Е НАЙ-ХУБАВИЯ ДЕН!!! просто си говов да го направиш още хиляди други пъти, без да се замисляш какво ще ти коства това!
п.п. Думите ги изрече едно момиченце докато му правих прическа

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MITKO_DVD написа:Това е страшна идея,а тъкмо ще видя стари приятели от там,между другото там съм роден и израснал,градът ми е доста познат,а и забележителностите,който са много много красиви![]()
![]()
Аз съм роден във Видин, но съм живял 7 години в Белоградчик!

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
bobo7 написа:аз, предлагам да се средоточим максимум до 3 дома, за да може поне 3- пъти годишно да се събираме и да ходим
Да!
С дома в Белоградчик предлагам да не се избързва, защото ако положението е толкова трагично, предполагам, че ще ни трябва повече време за организация - да се отиде да се огледа, да се видят проблемите, да се подредят приоритетно и да решим какво можем да направим.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vesellin
- Автомобил: Mitsubishi ASX
- Двигател: 4N14
- Контакти:

Това с посещаването на 3 дома в годината е доста добро хрумване. Да се надяваме, че ще запалим и други ентусиасти и тази дейност се превърне в нещо нормално (както в другите страни

- cheren_golf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”