Нека бъдем добри и за други деца

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Вто 21 ное 2006 0:00

И аз мога да опитам да дойда, следващият път, иначе съм за след Коледа, Ваското се изказа мноо правилно :wink:

Потребителски аватар
cheren_golf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот cheren_golf » Вто 21 ное 2006 0:20

vaskoto1 написа:по коледа всичко куцо и сакато политик или каъвто там боклук се сеща да се прави на човечен/милосърден. коледата спокойно можеме да я пропуснеме-важното е да се сетиме в друг, обикновен ден-тогава на никой не му пука за децата!

Напълно съгласен!Евала Ваското1 за точното попадение! :applause:

Потребителски аватар
Sara01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sara01 » Вто 21 ное 2006 0:28

vaskoto1 написа:по коледа всичко куцо и сакато политик или какъвто там боклук се сеща да се прави на човечен/милосърден. коледата спокойно можеме да я пропуснеме-важното е да се сетиме в друг, обикновен ден-тогава на никой не му пука за децата!

Васето е адски прав!!! Предполагам всички разбраха на какво се зарадваха децата?! Едва ли чак толкова на мателиалните неща. И защо за бога, всички се сещат,че тези деца съществуват точно по празниците, и защо точно тогава решават,че те имат нужда от тяхната помощ?! Аз си мисля,че така си успокояват гузната съвест! Та тези деца са част от нашето ежедневие, и ние трябва да сме до тях в обикновените дни!
Мисля, да продължим нашето начинание и то точно под това мото "Да бъдем добри в един по-различен ден!" и като подходящ период за това намирам края на януари - началото на февруари. Хубаво е да помислим преди това, да огледаме дома на който се спрем, да направим предварително проучване и след това да обявим началото на акцията. Трябва време за организация. Разбирам желанието ви, моето не е по-малко, защото вярвайте ми, когато чуете от едно дете спонтанно да изрече - ТОВА Е НАЙ-ХУБАВИЯ ДЕН!!! просто си говов да го направиш още хиляди други пъти, без да се замисляш какво ще ти коства това!

п.п. Думите ги изрече едно момиченце докато му правих прическа :)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 21 ное 2006 1:59

Дали по този повод може да променим мотото от:
"Да бъдем добри в един по-различен ден!"
на
"Да бъдем добри в един по-обикновен ден!"

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 21 ное 2006 8:00

MITKO_DVD написа:Това е страшна идея,а тъкмо ще видя стари приятели от там,между другото там съм роден и израснал,градът ми е доста познат,а и забележителностите,който са много много красиви :wink: :patriot :kef:

Аз съм роден във Видин, но съм живял 7 години в Белоградчик! :) Както и да е - в най-скоро време ще имам инфо и снимки за дома там. :roll:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 21 ное 2006 8:27

аз, предлагам да се средоточим максимум до 3 дома, за да може поне 3- пъти годишно да се събираме и да ходим ;)

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 21 ное 2006 11:02

vasstop написа:Дали по този повод може да променим мотото от:
на

Да бъдем добри и в обикновените дни :-)

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Вто 21 ное 2006 11:06

bobo7 написа:аз, предлагам да се средоточим максимум до 3 дома, за да може поне 3- пъти годишно да се събираме и да ходим ;)

Да!

С дома в Белоградчик предлагам да не се избързва, защото ако положението е толкова трагично, предполагам, че ще ни трябва повече време за организация - да се отиде да се огледа, да се видят проблемите, да се подредят приоритетно и да решим какво можем да направим.

Потребителски аватар
Sara01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sara01 » Вто 21 ное 2006 11:18

на

Съгласна!

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Вто 21 ное 2006 11:41

Ето още една идея: Дори там до домовете можем да организираме и националните събори на ФауВе! :wink:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 21 ное 2006 14:35

WDW написа:Ето още една идея: Дори там до домовете можем да организираме и националните събори на ФауВе! :wink:

В Белоградчик има една огромна поляна наречена "Панаирище" - там се провежда панаира на Белоградчик. Има мноого място! :P Това е най-лесно, дайте обаче да видим какво правим с децата! :)

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Вто 21 ное 2006 20:37

:oops: Много бих искал да ида до Белоградчик. Бях там това лято и ми хареса страшно много. Бях се навил да присъствам на следващите благотворителни мероприятия, но лошото е, че ми е малко далечко (не говоря в километри, а в пари. Бургас-Белоградчик-Бургас това са доста разходи за гориво. Дори е малко нелогично да дам около 100лв за бензин, а да дам примерно 20-30-50лв за децата :( ) От друга страна е още по кофти да предложа да помагаме на домовете в Централна България, защото по този начин се пренебрегват окаяните домове в малките градове по краищата на страната. Защото общините там са доста бедни ( да си го кажем направо). Това си е суровата истина. С вас съм каквото и да се реши! Мисля, че каузата оправдава средствата.
Това с посещаването на 3 дома в годината е доста добро хрумване. Да се надяваме, че ще запалим и други ентусиасти и тази дейност се превърне в нещо нормално (както в другите страни :dontknow: )

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 21 ное 2006 20:43

Хората отдалеч трябва да се кооперират по 3,4 в една кола :wink: и се връзват нещата що годе.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 21 ное 2006 21:06

на

"Да бъдем по-добри в един обикновен ден!" :roll:
Ние по принцип сме си добри затва си мисля за това което написах по-горе.

Потребителски аватар
cheren_golf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот cheren_golf » Вто 21 ное 2006 21:49

Мога да помогна с информация и снимки за дома в Белоградчик.Още в събота мога да го посетя и да говоря с директора.Ако искате да го направя, без да давам обещания някакви на директора, пък после ще преценяваме.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”