Монтаж на челен кулер на Голф4 ТДИ Къде в Бургас
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
Монтаж на челен кулер на Голф4 ТДИ Къде в Бургас
здр колеги някой знаели каде в б-с могат да ми поставят челен кулер но някой който наистена ще се постарае и ще го направи максимално добри прибран и скрит.И също така според вас какъв размер ще е наи добре прибран и скрит искам да уточну че колата има само чип нищо др.не е правено по нея
Re: Монтаж на челен кулер на Голф4 ТДИ Къде в Бургас
ела при мен в сервиза и ще говорим на място
0897268037 Тихомир и каквото искаш ще се постарая да ти направя качественно
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
alex07 написа:ела при мен в сервиза и ще говорим на място
а ти каде се намираш колега
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ако не си решил да я засилваш още,можеш преспокойно да си спестиш тези 500лв.
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
IvailoOo написа:Ако не си решил да я засилваш още,можеш преспокойно да си спестиш тези 500лв.
нямяли да има никакав смисал от това защото наистена нямям намерение за момента за още мощ
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Смисъл от челен интеркулер винаги има.Въпроса е дали е оправдана инвестицията.В твоя случай не е според мен,защото както всичко излязло от немски завод си има известен запас(който ти в момента дори не използваш изцяло).
audi__a8 написа:IvailoOo написа:Ако не си решил да я засилваш още,можеш преспокойно да си спестиш тези 500лв.
нямяли да има никакав смисал от това защото наистена нямям намерение за момента за още мощ
Ще има огромен смисъл да, особено ако си купиш буквар и си извадиш някой основополагащи заключения от него. Примерно как се пише.
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
joromnt написа:audi__a8 написа:IvailoOo написа:Ако не си решил да я засилваш още,можеш преспокойно да си спестиш тези 500лв.
Ще има огромен смисъл да, особено ако си купиш буквар и си извадиш някой основополагащи заключения от него. Примерно как се пише.[/
да правси така става от бързане извинявам се
- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
скатаваш се нещо питаш за дюзи в други форуми а тука само чип казваш че ще си остава или ти са иска ама си като мене мислител и мечтател
. общо взето само при смяна с по голяма турбина тогава се налага слагането на по голям кулер

- stangero
- Автомобил:
- Двигател:
DarkBass написа:скатаваш се нещо питаш за дюзи в други форуми а тука само чип казваш че ще си остава или ти са иска ама си като мене мислител и мечтател. общо взето само при смяна с по голяма турбина тогава се налага слагането на по голям кулер
не даваи акъл без да имаш потенциял за това
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
DarkBass написа:скатаваш се нещо питаш за дюзи в други форуми а тука само чип казваш че ще си остава или ти са иска ама си като мене мислител и мечтател. общо взето само при смяна с по голяма турбина тогава се налага слагането на по голям кулер
да колега за дюзите питах но се разубидих за сега но взимам да се разобеждавам и за кулера поне за момента а за нататък не се знае кво ще ми скимне

- DarkBass
- Автомобил:
- Двигател:
stangero написа:DarkBass написа:скатаваш се нещо питаш за дюзи в други форуми а тука само чип казваш че ще си остава или ти са иска ама си като мене мислител и мечтател. общо взето само при смяна с по голяма турбина тогава се налага слагането на по голям кулер
О забравих че всичко трябва да е написано и изкоментирано по книга с всички вероятности
Не съм чел относно слагането на друг кулер просто Ifidik Иво ми го каза че няма смисъл ако не сменяш турбина и се уповавам на неговите думи така че няма смисъл от излишна критика
Мисля че това трябва да ти свърши работа ако решиш: въпреки че незнам чрез тези размери как се разбира като топлообменниците се измерват в Квт, но не съм сигурен точно.
http://tuningshopbg.com/1/5/16.html
Последна промяна от DarkBass на Сря 13 фев 2013 17:43, променено общо 3 пъти.
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
DarkBass написа:stangero написа:DarkBass написа:скатаваш се нещо питаш за дюзи в други форуми а тука само чип казваш че ще си остава или ти са иска ама си като мене мислител и мечтател. общо взето само при смяна с по голяма турбина тогава се налага слагането на по голям кулер
О забравих че всичко трябва да е написано и изкоментирано по книга с всички вероятности
Не съм чел относно слагането на друг кулер просто Ifidik Иво ми го каза че няма смисъл ако не сменяш турбина и се уповавам на неговите думи така че няма смисъл от излишна критика
Мисля че това трябва да ти свърши работа ако решиш:
http://tuningshopbg.com/1/5/16.html
благодаря ти за линка
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
По големият кулер ще охлажда повечко - следователно ще има ефект от него! нека някой, който е само с кулер и чип, сподели какъв е ефекта
-
- Автомобил: Audi A3
- Двигател: AHF 2000
Аз съм с челен кулер (от Опел Фронтера), но съм и с по голяма турбина. Ефект от кулера е, че колата не се измаря, в смисъл такъв, че като караш извънградско дълго време и подадеш газ колата си дърпа както обикновенно, а не със зор.