nokiangage написа:Има ли газ колата колега? Когато слагаха газ на моята кола премахнаха тази връзка от там, която свързва въздухозаборника от предната емблема с въздушния филтър да смуче въздух... На почти всичките с газ ги премахват, при теб какви въртели ти прави колата с оборотите?
Мда, на газ е. Проблема ми, е че не държи фиксирани обороти(газ). При паленето държи някакви обороти с претрисане в купето, след 1-2 светофара държи толкова ниски обороти, че е на прага да изгасне, чак не усещам дали работи двигателя, или пък 3-я вариант държи високи обороти все едно съм натиснал педала на газта. Въобще прави какво си иска когато си поиска дори и при загрят двигател. Една сутрин пък направо ме изуми, позволих си да я паля на газ при -3,4 градуса и двигателя мъркаше през цялото време по пътя за работа, шок и ужас. Да не говорим, че при -10 и нагоре изключа ли от скорост гасне докато не загрее до към 70-80 градуса. На бензин също не е розово положението, но пък там до сега не ми е угасвала дори при много ниски температури. При паленето на бензин първоначално работи като трактор едно такова задавено, баща ми ме гъбарка че тя тоя бензин не го гори ами през ауспуха го изкарва течен.