Проблем Ел стъкла Голф 3
Проблем Ел стъкла Голф 3
Здравейте имам проблем с предено дясно ел стъкло. Проблема е следния, прозореца се сваля до долу но бавно а на горе едва едва и то до 1/3 и после трябва да му помагам с ръка.Дали може нещо да се направи или трябва да я сменя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем Ел стъкла Голф 3
разглоби вратата и виж някое уплатнение да не се е подгънало и да пречи,погледни да не е хлабав самия механизъм някъде където се захваща за вратата и да се движи а от там и да осуква цялата машинка.Също може и самото моторче да е здало багажа,но без да разглобиш да го видиш по конкретно какво става само може да гадаем
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Най вероятно трябва да смениш машинката на стъклото.Моето започна със същите симптоми и накрая отказа тотално.Свали кората и погледни механизма да няма нещо счупено по него.
Тези дни ще го разглобя и ще докладвам какво съм видял :) Иначе проблема си го има мн отдавна се така си е с ръка го дигах и се се каня да го погледна.Движението нагоре и надолу е плавно,просто затруднено и това ме води на мисълта за моторче или ако само четките му са за смяна (ако не е капсулован)
- vento_abs
- Автомобил:
- Двигател:
колеги търся запчатката която се задвижва от роторчето за машинка сименс на венто,дайте мнения откъде мога да си я закупя...имало някъкъв магазин в Пловдив в който има ремонтни комплекти за всякакви модели и марки
- Прикачени файлове
-
- IMG-20130217-00099.jpg (19.85 KиБ) Видяна 603 пъти
Последна промяна от vento_abs на Пон 18 фев 2013 17:39, променено общо 1 път.
- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
vento_abs написа:колеги търся запчатката която се задвижва от роторчето за машинка сименс на венто,дайте мнения откъде мога да си я закупя
Морга
- tot_1425
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: ABD 1994
Купувал съм в Ямбол от едно магазинче.Със старата ролка в ръка и около час ровене и сравняване.Ролки имаше много,но се различават по вътрешните шлици,дебелината изахвата на жилата.Турски-засега държи втора година.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”