Б3 фар с ел.регулиране и без ел.рег.разлики
- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Б3 фар с ел.регулиране и без ел.рег.разлики
Колеги интересуваме някой може ли да ми каже какви са разликите между оригинални фарове хела с ел.регулиране и без ел.регулиране,тъй като моите на колата са един хела с ел.регулиране и един депо пак с ел.регулиране,но аз искам да си купя хела(за да са оригинални),но ми предлагат хела без ел.рег.и ми казаха че няма разлика..Та вярно ли е че мога да си сложа машинките на фара без ел.рег.и така и той да стане електрически?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Фар с ел.регулиране и без ел.рег.разлики Б3
Да, вярно е.
Машинката за реглажа на височината се монтира допълнително, на мястото на единия от държачите.
Фаровете са еднакви
Машинката за реглажа на височината се монтира допълнително, на мястото на единия от държачите.
Фаровете са еднакви
Както каза колегата отгоре има просто една тапа на мястото на моторчето.Моторчето от твоя фар се вади със завъртане в едната посока и издърпване.Махаш тапата на другия фар и слагаш там регулирането! 

- Cockobg
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги мерси за отговорите,ще го поръчам и като дойде ще го видя:)
Макар че имам спомен за един фар,но не помня може да е бил менте и затова дупката за регулиране беше капсулована,но и тогава имаш алтернатива-ще вземеш задната част от стария ти фар,ще го разглобиш и ще вкараш в старата коруба всичкото чарколя от новия
-рефлектора тоест ще ти трябва само от новия,и естествено новото стъкло с щипките.

-
- Автомобил:
- Двигател:
kr1s0 написа:Макар че имам спомен за един фар,но не помня може да е бил менте и затова дупката за регулиране беше капсулована,но и тогава имаш алтернатива-ще вземеш задната част от стария ти фар,ще го разглобиш и ще вкараш в старата коруба всичкото чарколя от новия-рефлектора тоест ще ти трябва само от новия,и естествено новото стъкло с щипките.
Със сигурност е бил менте колега оригиналните си имат тапа и на нейно място влиза машинката
Re: Б3 фар с ел.регулиране и без ел.рег.разлики
Може,да.Аз гледах за блъснати пасати със счупени стъкла на фаровете,и взех рефлекторите от колеги за по бира,разглобих моите,махнах рефлекторите,сложих перфектните,затворих ги,и сега се гордея със светлината,дори с крушки от 5лв. бройката!
Само с регулирането на единия се скарах,че се счупи,но го измислих с една шпилка със заварени шайби и стана.

Само с регулирането на единия се скарах,че се счупи,но го измислих с една шпилка със заварени шайби и стана.