Добър вечер момчета. Тампона се смени днес преди обед, малко зор беше, че милиметри не му достигаха за да излезе, но го излъгахме и го изкарахме, новия заспа на мястото си.
Ето го стария, много е лек явно целия е изтекъл...
Някой може ли да ми каже или даде линк да видя колко струва този тампон от VW номера е 191 199 402

Ето го тук направо отлепен...

Обаче след смяната звука не спря, продължи. Оказа се, че не е от него, но пък и без тва му е било време за смяна...
Проблема със звуците и стърженето идвало от предел десен лагер на главината, явно някакси необяснимо за мен се е развил и то доста, а шума ми се чуваше, че е от ляво и всеки незапознат щеше да каже, че идва от лявата страна, но се оказа, че е от дясно... Разбра се, че е от лагера защото издава тези звуци само когато е в обороти, а по инерция се чува яко... но като се завие на дясно и спира. Та затегна се гайката на лагера и всичко се оправи. Колко просто решение е имал моя проблем, но благодарение на него пък се реши друг проблем, който така или иначе в най скоро време щеше да се наложи да се прави, а именно смяната на този тампон.