p.s. btw по желание се набутах и не съжалявам,че съм служил на Републиката колкото и тъпо да звучи

веселин написа:Не знам какво представлява сега службата,но едва ли може да те научи на патриотизъм-това чувство е различно при всеки и не зависи от ходене в казарма!Дълг към държавата-данъците не ти ли стигат!За 6 месеца не може да се стане войник та да си ефикасен в случай на нужда/лично мое мнение/Дълг към родината го разбирам като да си останеш тук и да пробиваш въпреки трудностите,да имаш деца и старата притча-да посадиш дърво и построиш къща
alien1 написа:Аз съм твърдо за казармата. Там човек вижда що за стока е като трябва да се оправя сам. От доста жени съм чувал, че има видима коренна разлика между отслужилите и неотслужилите мъже.
Служих 1 година след гимназията и не смятам че съм си изгубил времето там. Загуба на време може би е единствено ако вече си вишист със сериозна работа и жена и деца, които разчитат на теб.
Ама да си на 18г и да на те се ходи щото няма да можеш да си виждаш аверчетата и да си бръмчиш по дискотеките, и мама няма да ти пере дрешките си е чисто престъпление.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 36 госта